tiistai 26. helmikuuta 2013

Vihreää...

Innostusin netissä katsomaan inspis kuvia viherkasveilla sisustamisesta... Itse en ole mikään viherpeukalo koskaan oikein ollut. Ne harvat viherkasvit jotka joskus olen omistanut niin ovat nuutuneet joko liialliseen tai liian vähäiseen veden saantiin... Nykyinen asunto on muutenkin aika hämärä ympäri vuoden ja sopivia paikkojakaan ei oikein tällä hetkellä tunnu olevan kun tuota taso tilaa on rajoitettu määrä. =) Nyt olen alkanut miettimään yhtä kasvia meinaan orkideaa. Ihastelin juurikin niitä valkoisen sävyjä netissä... kauniita <3 Mutta ihan lähiaikoina se ei tule tapahtumaan koska todellakin sille se paikka täytyisi löytyä. Yksi vaihtoehto olisi mielessä mutta siihen tarvitsisi hankkia myös se taso mihin laskea orkidea. Sitä ennen täytyy ihailla niitä vaan kuvissa ja kukkakaupan näyteikkunoissa. ;) Löytyykö lukijoista kovia viherpeukaloita?KAIKKI KUVAT: HUISKULA


8 kommenttia:

 1. Voi, minä en ole viherpeukalo ollenkaan. Nyt olen saanut pidettyä Orkidean elossa jo yli kuukauden :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistinkin että muutama bloggaaja olisi hankkinut orkidean. ;)

   Poista
 2. En todellakaan ole viherpeukalo, mm. kaksi kaktusta olen tappanut kuivuuteen :) Ystävältä saatiin syyskuussa tuparilahjaksi kaunis viherkasvi, jonka pitäisi olla helppohoitoinen ja idioottivarma. Vielä se on hengissä, mutta pahasti näyttää lehdet kellastuneen... Saa nähdä kuinka käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... mukava kuulla et on muitakin joilla samaa ongelmaa... ;)

   Poista
 3. Suosittelen aloittamaan vihersisustuksen kultaköynnöksellä. Kaunis ja erittäin vaatimaton ;) Myös pullojukka on sekä hauskannäköinen, että tosi helppohoitoinen. Oman kokemukseni mukaan kaikki kukkivat kasvit ovat vaativampia. Esim. juuri Orkideaa mä en saa pidettyä hengissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullojukka on tosiaan kivannäköinen, vanhemmillani on se. Olen kyllä lukenut myös juuri kukkivista että voivat olla haasteellisia mutta siltikin tekisi mieli sitä orkideaa kokeilla. ;) Kiitti vinkeistä! Laitetaan korvan taakse! =)

   Poista
 4. Montakohan orkideaa olen jo tappanut.=D Olen tippunut laskuista.=D Rahapuukin tekee tuolla kuolemaa.=P Eli musta ei ole sulle apua.;)

  VastaaPoista