keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Näin se mieli muuttuu...

Vähän tätä kyllä pelkäsinkin että tässä voi käydä vielä näin... ;) Ainakin kun jo kolmena kesänä se tehosteväri on ollut turkoosi niin se vaan on se väri, ei siitä mihinkään pääse! Tänään iski pölyjen pyyhintä vimma kiitos auringon... sen jälkeen vähän mallailin pitkin asuntoa ja TADAA keltainen pois ja turkoosi tilalle!!! Onneksi en tehnyt pahemmin mitään isoja keltaisen hankintoja... ;) Tänään kyselin kellon peräänkin ja voi harmitus sentään... en saakkaan nyt sitä valkoista... =( Kello oli vahingoittunut jotenkin heidän käsittelyssä ja ainakaan vielä korvaavaa uutta he eivät ole saaneet... Odotan ensi viikon alussa rahoja saapuvaksi tilille jonka jälkeen tilaan saman kellon teräksen värisenä... tuota valkoista väriä en ole löytänyt kuin tuolta Priismasta. Tänään odotan kyllä yhtä pakettia kotiin... olohuoneeseen vähän valkoista... ;) Sen näette myöhemmin!

13 kommenttia:

 1. Munki mielestä turkoosi voittaa keltaisen! =D Molemmat on hyviä. Kaunista! =)

  VastaaPoista
 2. Turkoosi on pikku hiljaa alkanut minuunkin hiukan iskeytyä! :-) Se on kyllä kevään piristävä! :-)

  Mariskoolit ihastuttaa myös aina, moni käyttöisiä kaunokaisia :-)

  VastaaPoista
 3. HIihi!! Se on IHAN ok, että mieli muuttuu :)) Niin minullakin!!

  Mäkin muuten päädyin tuohon samaiseen kelloon minkä sinä päätit hankkia!! Minä haluan sen teräksisen värisen ja koko 23,5cm. Sitä en valitettavasti ole löytänyt mistään :(((

  KIITOS, että päivitit mun uuden osotteen <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... no arvaappa vaan nyt on sittenkin valkoinen tilauksessa!!! Googlettamalla löysin toisesta nettiliikkeestä sen samaisen kellon. YES!!!! Nyt pidetään varpaat ja sormet ristissä että saan sen. ;)

   Poista
  2. YES!! Onneksi löysit! :))

   Poista
 4. Joo mieli saatta minullakin muuttua useasti :) Ihana turkoosi!

  VastaaPoista
 5. Mulla tahtoo olla violetti se väri kesästä kesään ja talvet,syksyt. Mutta ripaus sinisävyjä ja ruskeaa mahtuu joukkoon riitelemään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti on kaunis sävy. Syksyisin välillä violettia voi itselläni pilkahtaa. =)

   Poista
 6. Mä oon sitä keltaista haikaillut olkkariin, mutta en silti uskalla oikeasti ostaa mitään keltaista vielä, kun en tiedä jos mieli muuttuukin... Toisaalta ehkä on parempikin ettei ala mitään kalliimpaa ainakaan ostelemaankaan, ennenkuin se sohva tulee ja saa tuota olkkaria muutenkin enemmän kondikseen. Pitää ensin kattoa, miltä se olkkari sitten oikeasti näyttää, kun tää nykyinen punainen väri sohvakalusteissa on vaihtunut harmaaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilemalla vaan jotain pieniä kohtia keltaisella. =) Vai sielläkin ootellaan uutta sohvaa, kyllä kelpaa!!! =D

   Poista