maanantai 25. helmikuuta 2013

Lemmikin ehdoilla sisustaminen

Näinhän se vähän menee... Näin sisäkissan omistajana on pakollisena omistaa raapimapuu jota käytetään monta kertaa päivässä. Vanha raapimapuu onkin tällä hetkellä jo niin räjähtäneen näköinen että siitä en laita kuvaa... Sellainen olisikin siellä ostoslistan kärkipäässä. =) Myöskin kissavessa on pakollinen olla sekä tietenkin ruoka-ja juomakupit. Näin sisustajana haluaa miettiä näitä hankkiessa että sopivat aina sen hetkiseen sisustukseen. Nykyäänhän löytää lemmikin tarvikkeita joka makuun ja väriin!!! Nykyajan tarvikkeissa jossain tuotteissa täytyy lukea jopa käyttöohjeet että osaa käyttää näitä moderneja tuotteita. ;) Itselläni ei sellaisia kyllä löydy... =)

Zooplussan sivuilta löysin aika laajan valikoiman varteenotettavia lemmikin tarvikkeita jos olisi tarvetta uusia vanhoja. Tällä hetkellä ainoastaan raapimapuu tarvitsisi uusia. Zooplussan valikoimaan pääset TÄSTÄ!KUVAT: ZOOPLUS8 kommenttia:

 1. Ihanaa! Kiitos tästä postauksesta! Ihanaa lukea välillä kissamaisestakin sisustuksesta ;D

  Meillä kans uusi kiipeilypuu ostoslistalla. Vanha kun on rakastettu jo aikamoisen rähjäisen näköiseksi ;D Sellanen lattiasta kattoon ulottuva, toosi monikerroksinen malli pitää meillä olla, kun on kaksi karvakasaa sitä käyttämässäkin. Zooplussasta löytyy vaikka mitä kivaa. Viimeksi sieltä tilattiin ruokaa, pari laserhiirtä ja ADHD:lle uusi kuljetuslaukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuo raapimispuu ollut jo useamman vuoden ja sen näköinenkin. ;) Zooplussassa oli kyllä hyvät valikoimat... sieltä kyllä myös sopiva raapimapuu löytyisi. =) Täytyy katsoa vaan sopiva ajankohta sille. =) Kyllä sisustusta täytyy miettiä joka kantilta. ;)

   Poista
 2. Suloinen kisu ja hauska postaus, vaikka ei itselle olekaan ajankohtainen, mutta mielenkiintoista lukea itselle vieraasta asiasta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ku söpö kisu!

  Ite pitäis kans etsiskellä uutta raapimispuuta ja mieluiten ihan kämpän kokosta nii piisais kissalla hauskuutta sen kans :---D

  Ja on kyllä erikoisia noi uudenmalliset kissanvessat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... Itse en niin kauheen isoa puuta voi ottaa kun tila on rajoitettu, pääasia on että raapima-aluetta löytyy enemmän. =)

   Poista
 4. Meilläkin on kisu, eikä enää ole ne kivituikut ikkunlautaa kaunistamassa kuten ennen mutta aikansa kutakin. Olen onnistunut löytämään sisustukseemme sopivia juttuja Stockan lemmikkiosastolta. Olen huomannut sen, että mitä hienomman lelun ostan, sitä vähemmän se kiinnostaa. Vielä, kun löytäisi sellaisia pieniä hiiriä, jotka on tehty karamellipaperimateriaalista, koska niistä meidän kisu tykkää. Paljon rapsutuksia kisulille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annetaan! =) Sama täällä leluissa... melkein parhaimmat lelut on foliopaperista pyöritetyt pallot, ne saa kyytiä ja kovaa! =)Mulla saa olla kyllä sisustusjutut tasoilla niistä ei enään välitetä. =)

   Poista