torstai 17. tammikuuta 2013

Saunan sisustaminen mielessä... =)

POLARIS
POLARIS
POLARISMOTTI
MOTTI
MOTTI
Kuvat: Lapuan Kankurit verkkokauppa

Sauna on yleensä se viimeinen kohde mitä sisustaa... ehkäpä sen takia kun ei ole niin näkösällä koko ajan. Olen jo pidempään aatellut hankkia saunaan tyynyt, mielessä on ollut Lapuan kankurien Motti sarja mutta kun kävin Lapuan Kankurien verkkokaupassa niin silmiin otti tuo Polaris sarja joka olisi myöskin oiva vaihtoehto. Molemmat värivaihtoehdotkin kelpaisi! =) Sarjoihin löytyvät myöskin pyyhkeet. Jos tänä vuonna saisi ne hankittua... =) Eilen tein pienen tilauksen Clas Ohlsonille, osaattekos arvata mitä sieltä voisi olla tulossa... ;) Hih... Mukavaa torstai iltaa!!! =)

6 kommenttia:

 1. Molemmat on ihania, mun silmään iski kyllä heti tuo Motti. Paljonko noilla on hintaa? Voisin meinaan mutsille vinkata, se kun on jo puoli vuotta narissut saunansa tylsyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HI! Tyynyt ovat 22.90e kpl ja laudeliinat alk. 10.80e. =)

   Poista
 2. Itse tykkään enemmän tuosta Motti-sarjasta, vaikka molemmat kivoja onkin. Mä en osaisi enää olla edes ilman saunatyynyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen sitä jo pitkään haaveillut! Ihan varmaan kun makuun pääsee niin itsekkään ei enään ilman tyynyä saunoisi! ;)

   Poista
 3. Heips, jos vaan on mahdollista suosittelen kyseisessä liikkeessä käymistä.. On sitten täynnä niin ihania juttuja.
  JJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Täytyykin katsoa missä lähin liike olisi! =)

   Poista