torstai 27. joulukuuta 2018

Erilainen Joulu takana...

Hei pitkästä aikaa! Blogin hiljaisuus jatkuikin suunniteltua pidemmäksi. Elämässä on tapahtunut muutoksia kesän jälkeen, ja kotikin on vaihtunut kolmiosta yksiöön. Eli siitä voikin jo päätellä, että sinkkuarkea täällä taas eletään. Itselleni tämä tuli ihan puuntakaa, ja paljon on ollut tässä sulattelemista. Oman vuokra-asunnon saannissakin kesti kolme kuukautta, joka tuntui iäisyydeltä! Joulukuun alusta pääsin vasta muuttamaan, eli aika vähän tuli Joulua kotiin laitettua. Joulun pyhätkin vietettiin siskon kanssa Helsingissä hotellissa, hyvästä ruoasta ja joulusaunasta nauttien. 
Uuden edessä täällä siis ollaan, mutta eiköhän se elämä tästä ala pikkuhiljaa piristymään, oman kodin myötä. Asunnossa on 33 neliötä, ja onhan omat huonekalut vähän isoja tänne, mutta pidän tätä enemmänkin välietappina. Katsotaan, mitä elämä antaa eteen. 
Toivon, että vuodesta 2019 tulee parempi! :)

6 kommenttia:

 1. Toivon kaikkea hyvää vuodelle 2019 sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Niin uskon itsekkin!!! Pikkuhiljaa alan käymään lemppariblogeja läpi, eli täältä tullaan! :)

   Poista
 2. Kiva että olet palannut bloggailemaan! Toivotaan tosiaan että ensi vuosi on parempi niin sinulle kuin minullekin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä me pärjätään, ja toivotaan että Uusi Vuosi tuo tullessaan jotain uutta!!! :) Tästä on suunta vain ylöspäin!

   Poista
 3. Paljon voimia sinne uuteen arkeen ja kotiin! <3

  VastaaPoista