maanantai 8. kesäkuuta 2015

Valkoista pellavaa...

Täällä on nyt muutamat yöt nukuttu uudella pussilakanalla, ja hyvin on uni maistunut. Lakana on H&M:n mallistoa, valkoinen pellavapussilakana setti. Täytyy jossain vaiheessa vielä ostaa muutama pellavatyynyliina kaveriksi tälle yhdelle, joka oli setissä mukana. Testaaja pääsi heti hommiin, kun sängyn sain pedattua...Kun antaisi vaan tehdä "työtä" rauhassa, eikä pyörisi kokoajan kameran kanssa ympyrää... ;)
Vihdoinkin...zzzzzzz....Vähän jännitin, kuinka karheata tuo pinta on nukkuessa, mutta turhaan!!! Ja pesussahan se vielä paranee, vaikka itseltä ei löydykkään kuivausrumpua. On tämä nyt niin ykkös pussilakana, kiitos tästä siskolle!!! 

Aurinkoista viikkoa kaikille!!!

8 kommenttia:

 1. Pellavalakanat ovat kaikkein parhaimmat! Tuollaisia valkoisia olen itsekkin miettinyt, kun löytyy tällä hetkellä tumman siniset. Kaunis kisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin olen noita valkoisia jo pitkään haaveillut. Ei tuollainen toinen parikaan olisi yhtään hullumpi, ja vaaleanharmaakin kelpaisi, nyt kun makuun pääsi. ;)

   Poista
 2. AAAGH, ihanaa. Täälläkin niin haaveillaan yksivärisistä pellava pussilakanoista <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin niistä pitkään haaveiltiin... :)

   Poista
 3. Yes, säkin sai nämä! Aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, on ne vaan ihanat <3 Onkohan muuten jo maljakko tulossa? Aattelin vaan, kun ei ole vielä mitään kuulunut... ;)

   Poista
 4. Nuo ovat omallakin haave listalla <3 näyttää niin ihanalta ja voi tuo kisu ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihanat vaan on! Onneksi sisko kysyi lahjavinkkiä, niin noitahan sitten vinkkasin. ;)

   Poista