tiistai 10. huhtikuuta 2018

Vihdoinkin matto eteiseen!

Aurinkoista tiistaita vaan kaikille! Viikko hurahtanut taas eteenpäin, ja huhtikuu hyvällä alulla. Täällä alkaa olemaan myös matot hyvällä mallilla, eteiseen saatiin vihdoinkin matto. Väriä ei paljon tarvinnut miettiä, mutta useampi matto oli kiikarissa, joista päätimme valita Turkulaisten Saanan ja Ollin Finarte maton. Parvekkeelle on myös matto tilattu, ja seuraavaksi miettimään kalustusta sinne. Loppusilauksen parvekkeelle tekee sitten ne kesäkukat.Makuuhuoneen oven laitin suosiolla kiinni, siellä on edelleen tavarat lattialla odottamassa hyllyä. Pieni toivonkipinä on, jos sen tällä viikolla saisi. Odottavan aika on tosiaan pitkä! :) 
Huomenna alkaakin taas Hullut Päivät, itse en aamuvuoron takia pääse aamulla käymään paikan päällä.  Yksi tarjoustuote otti keskiviikon tuotteista silmään, ja K yrittää sen aamutuimaan netin kautta tilata. Onkos siellä jo kauppalistat valmiina loppuviikkoon? 

Hyvää ja aurinkoista viikkoa! 🌞


 

4 kommenttia:

 1. Tuo Saanan ja Ollin matto on ihana! Itsekin olen sitä sillä silmällä katsellut, mutta toistaiseksi jäänyt ostamatta. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinne! :) Joskus mattoa voi testata myös makuuhuoneen puolelle, ainakin silmä jo hyvin tottunut siihen.

   Poista
 2. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle :) kauniita kuvia kauniissa blogissa <3

  Ronja

  https://willaronja.blogspot.fi

  VastaaPoista