tiistai 3. marraskuuta 2015

Silmäniloa...

Aurinkoista aamupäivää kaikille! Kyllä nuo auringon säteet vaan piristävät kummasti, täytyy mennä jossain vaiheessa tekemään happihyppely ulos. Tarkoitus olisi myös alkaa lähipäivinä tekemään, ifolorin kuvakirjaa reissusta, eli tekeminen ei ainakaan lopu nyt vapailla. Siskokin kävi yhtenä päivänä kaffella, ja toi tuon ihanan atsalean, joka on leikattu tuollaiseen puun malliin. Sitä tässä on useampana päivänä ihasteltu, ja useampi glögikin juotu... Kyllä tää marraskuu on siitä kivaa aikaa, kun vihdoinkin saa pikkuhiljaa alkaa lisäilemään joulujuttuja kotiin. Eilen yksi tyyny pääsi jo paikoilleen, mutta sitä ei kuvissa vielä vilahda. ;)
Illalla pääseekin oikein jouluiseen tunnelmaan, kun menen Herkku ja Lahja Murenan blogi-iltaan, muutaman kuvan jo näinkin liikkeen jouluisesta asusta... Niihin tunnelmiin palaillaan sitten myöhemmin. :)6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja blogitapahtumat ovat kyllä parhaita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä, mukava nähdä muitakin bloggareita oikein livenä. :)

   Poista
 2. Kuvakirjan tekeminen on ihana tapa palata matkan tunnelmiin, sekä tekiessä kun kahlaa kaikki tuhat ja yksi kuvaa, mutta myös myöhemmin kirjaa lueskellessa. Illalla nähdäänkin sitten Murenassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin, ja vielä kun matka on hyvässä muistissa. Jei, kiva nähdä illalla! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin tekevät! En ole aikaisemmin nähnyt edes atsaleasta tällaista versiota. :)

   Poista