torstai 29. lokakuuta 2015

Valot lisääntyi...

Hei taas täältäkin! Niin ne päivät vaan kuluu, ja juhlakausi lähestyy. Eilen innostusin lisäämään "kausivalot", olohuoneen ja keittiön väliin, sekä ruokapöydän käänsin samalla. Sai taas vähän vaihtelua silläkin kotiin. Loput lasitavarat pöydältä, sai toisen säilömispaikan, ennenkuin saisin olohuoneeseen jonkin piilokaapin hankittua. Ikean Bestå sarjaa olen ajatellut, muutaman seinäkaapin verran. Nyt on ollut aikaa kotonakin puuhastella, kun olen pidemmällä saikella. Matkan jälkeen, kun kävin postia läpi, niin pinkan alta paljastui nuo ihanat Raamiin kortit, jotka saatiin Rauman Kodinonnesta...I lav juu, löysi heti paikan! :) Olen ottanut parina päivänä kuvat, niin ekoissa tuota korttia ei vielä näy. Ja tuon Marimekon ison Siirtolapuutarha kulhon, ostin kesällä lahjaksi saamalla lahjakortilla. Eli sellaisia pieniä muutoksia tällä kertaa... Kyllä sormet syyhyy jo niin, niihin ensimmäisiin koristeisiin... ;) Aurinkoa päivääsi!!!

10 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisen näköistä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo marimekon kippo! Mulla on ne ostoslistalla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat! Ostin lahjakortilla myös yhden pienemmän, ja niitä voisi vielä muutaman lisää hankkia. :)

   Poista
 3. Näyttää oikein hyvältä! :-) Ja voi ihanuus, tuota oviaukossa olevaa valo ideaa! :-) Aivan loistava! Iltaisin varmasti ihan omiaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä antaa iltaisin mukavan tunnelman, kera kynttilöiden. :)

   Poista
 4. Valoja ollaan täälläkin lisäilty ja ulos ajattelin laittaa ekat jouluvalot heti kun kuukausi vaihtuu :) en malta enää odottaa kauempaa. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on nyt ostoslistalla valot ulos... ;) Nuo valot oli viime Jouluna ulkona... :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia kauniista kodista :)

  VastaaPoista