keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lipaston päällä...

Makuuhuonetta on taas innostunut vähän enemmän laittamaan, pitkästä aikaa. Vieläkin olen niin tyytyväinen ratkaisuun, kun päätin luopua vaatekaapista ja sängynrungosta. Nyt olen mallaillut lipaston päällistä, kun Design Hillin lahjakortilla mukaan tarttui mm. koruteline. Kätevää, kun sai kaikki korut nyt yhteen paikkaan.
Onhan tänne eilen iltasella myöskin jotain kasattu, kun bongasin kivan tarjouksen Askon mainoslehdestä... ;) Siitä kuvia myöhemmin...( kiitokset ystävälleni vielä lahjakortista! )
Keskellä viikkoa jo, viikonloppu jo kulman takana! :)

8 kommenttia:

 1. Kaunista ja tuo marmoritarjotin on täydellinen :)))

  VastaaPoista
 2. Onpa toimivanoloinen koruteline! Monesti ovat olleet niin krumeluureja makuuni mutta tämä on simppelin tyylikäs ja syökin monta käätyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on vaan tyylikästä...niin syö, vielä on lupa ostaa uusia koruja... :D

   Poista
 3. Vautsi, mikä koruteline täynnä ihanuuksia:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pientä inventaariota koruista olen pikkuhiljaa tehnyt. :)

   Poista
 4. Onpa ihana kokoelma koruja. Hauska lueskella näitä sun postauksia, kun itselläkin on makuuhuoneen laitto työn alla. Koruille pitäisi kipeästi keksiä jokin kunnollinen säilytyssysteemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä niitä on kertynyt vuosien saatossa. :) Tuollaiset korupuut on siitä käteviä, että korut näkee yhdellä silmäyksellä, eikä tarvitse alkaa irrottelemaan ketjuja toisistaan, kun lippaassa ne helposti menevät solmuun.

   Poista