maanantai 8. joulukuuta 2014

Säilytys pohdintaa...

Viikko taasen alussa, onneksi on taas mitä odottaa, kun viikonloppuna vietetään pikkujouluja hyvien ystävien kanssa. Se tietää taas varmasti muutamaa lisäkiloa vyötärölle. ;) Täällä on pohdinnassa nyt leiville uutta säilytystä, kun edellinen kori sai uuden sisällön. Nyt haluankin, että leivät sujahtavat piiloon, kun ei nuo leipäpussit niin sisustukseen sopivia ole.

Kuvat: Hannas, Sokos ja Annival Interior

Kolme vahvaa ehdokasta löytyisi, ja nyt on sitten valinnan vaikeus... Jokainen on vähän erilainen muodoltaan, täytyy mittailla vielä tulevaa paikkaa kaikkien mitoilla. Löytyykö kokemuksia noista?

Hyvää viikkoa lukijoille!

8 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen miellyttää mun silmää eniten! Kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Ihania valintoja, vaikka näistä on vaikea sitten yhtä valitakaan! :) Meiltä löytyy tuo ylin Rig-Tig, kotiutui hullujen päivien jälkimainingeissa, kun jäin nuolemaan näppejäni. Olen tykännyt tosi paljon! Kuten arvata saattoi, en ole raaskinut pitää kantta leikkuulautana, mihin se hyvin soveltuisi, mutta siitä huolimatta tuo on noussut suosikiksi ja toimii hyvin. :) Tsemppiä valintaan!

  VastaaPoista
 3. Rig-tig taitaa nousta ykköseksi mitoiltaan ja tuo kansi on kätevä, kun tosiaan voisi käyttää leikkuulautana. Täällä voisi kyllä käydä samoin, ettei sitä raaskisi käyttää. :)

  VastaaPoista
 4. Eka ja viimeinen ovat mun suosikkeja, koska tuo keskimmäinen muistuttaa vessanpöntön säiliönkantta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih.. ;) Täytyy tässä lähiaikoina laittaa tilaukseen tuo oma valintani. ;)

   Poista
 5. Itse tilasin Rig Tig.in ja tänään tuli postista. Kaunis ja näppärän oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,joi...kuullostaa hyvälle! Kyllä se taitaa olla omakin valintani. ;)

   Poista