lauantai 6. joulukuuta 2014

Risuja kera koristeiden...

Hyvää itsenäisyyspäivää! Helsingin reissusta kotiuduttu, ja rentoa päivää vietetty. Kaksi päivää pyörittiin siskon kanssa Helsingissä, ja yövyttiin hotelli Tornissa. Pieni irtiotto arjesta, teki kyllä hyvää! Ei sieltä ihan tyhjin käsin kotiin tarvinnut tulla, muutama vaate ja tuo Hayn lup tarttui itselle. Lahjoja sain myös useamman hankittua. Suunnittelin kovin kameran ottamista mukaan reissuun, mutta laukku painoi jo valmiiksi niin paljon, että jätin kameran suosiolla kotiin.
Viime viikonloppuna pyysin ystävääni tulemaan kutsuille, kera omenapuun oksien... Ovat saaneet nyt koristeita oksille, tuo musta tähti tarttui myös reissusta mukaan. Tänä Jouluna on vähän rouheampaa koristelua. ;)







Kuvissa näkyy myös uusi paikka läppärille, vanha atk-pöytä lähtee huomenna uuteen kotiin. Vaihdoin myös tähtikorin käyttöä, ennen oli leipäkorina ja nyt sisus on vaihtunut hedelmiin... Ajattelin tehdä Jouluksi tuohon "herkkutason". Nyt sitten mietitäänkin leiville uutta säilytystä sekä odotellaan sitä isoa joulupakettia saapuvaksi itselle... ;D Niin ja huomenna starttaa blogissa joululahja arvonta, olkaahan kuulolla!

Hyvää iltaa kaikille!!!


5 kommenttia:

  1. Kaunis tuo Hay lup. Joku siinä viehättää ja sitten taas joku ei !!

    OIkein rauhallista iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näinhän se on että makuja on monia. Itse olen tuota monesti ihaillut, ja nyt päätin kotiuttaa sen. :)

      Poista
  2. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinne!

    VastaaPoista
  3. Mistä toi musta uusi tähti on kotoisin? Pakko saada :)

    VastaaPoista
  4. Musta tähti tarttui Helsingin Stockmannilta mukaan. :)

    VastaaPoista