torstai 18. heinäkuuta 2013

Harmaat pisteet... ;)

Vielä on kesää jäljellä... Pikkuhiljaa on harmaita kohtia lisääntynyt sisustukseen, en kyllä myönnä ajattelevani vielä syksyä!!! ;) Kesästä nautitaan niin kauan kuin säät sallii. Seuraavaksi nautitaankin merestä, saaristosta, laivan herkuista ja pikkuisen shoppailusta...risteilyähän se tarkoittaa!
Kurkkasin tänään kylläkin lankakoriin, saapi nähdä alkaako syksymmällä taas sormet syyhyymään puikkoihin... vaikka villasukista ei ainakaan pulaa ole. ;) Lankoja ainakin löytyisi... Eriasia onkin mitä sitä keksis alkaa kutomaan, helppoa kun pitäisi olla. Nooh...täytyy ootella syksyn uutta Novita lehteä jos sieltä saisi jotain ideaa. Tänään lähti sohvalta myös pari tyynynpäällistä pesuun ja nyt tekisi mieli sisustyynyihin uudet kuoret... ;) Mut HEI se on kohta viikonloppu!!!










Dumbo lähettää kesäterkut lukijoille! "kuulemma on kaivattu täällä blogin puolella" ;D

17 kommenttia:

  1. Nää sun kuvat on ihan mielettömän upeita! Ite yritin eilen ottaa myös hyviä kuvia kotoa, mutta mä en vaan osaa... Kukahan jaksaisi opettaa mulle tota järkkärin käyttöä (ja maksaisi pari tarvittavaa objektiivia) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa hyvää tulee! ;) Mutta kiitos kehuista, kyllä sitä itselläkin on vielä paljon opittavaa kuvaamisesta... jos jossain vaiheessa pääsis järkkärikurssille mutta kyllähän se nälkä kasvaa syödessä tuossa valokuvaamisessa! :)

      Poista
  2. Mäkin huomaan kattelevani kuvastoja ja nettiä sillä syksyisellä silmällä:) Mutta onneksi kesää tosiaan on vielä jäljellä joten nautitaan siitä! Ihania kuvia olet taas ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvastoja on selailtu täälläkin sillä silmällä... ;)

      Poista
  3. Kauniita kuvia<3 VIELÄ on kesää jäljellä, koska mun kesis alkoi tänään :D Vaikka sateesta ja syksystä pidänkin enemmän kuin helteestä, mutta toivotaan lasten takia aurinkoa vielä :)Mä haluan tuota piilopaikka-sarjaa, edes mukin jos saisin! Ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää lomaa sinne! Tuo kulho on Iittalan taika-sarjaa mutta myös se piilopaikkasarja on ihana! :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja niin söpönen kissa!

    VastaaPoista
  5. Taas niin kauniita kuvia! Ihana Dumbo! <3

    VastaaPoista
  6. IHANIA kuvia! Harmaa on niin kaunis väri!!<3

    VastaaPoista
  7. Itse suurena pastelli värien ystävänä huomaan nyt siirtyneeni valkoiseen ja harmaaseen kohti syksyä mentäessä.. vaikka eihän se aika vielä tule :-D Mutta jännästi on tullut ostettua harmaita juttuja kotiin :-D Mm. tuo sama ihana kaitaliina nyt alesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ale-löytö! Hih... harmaan sävyt sopii niin syksyyn. Itse pidän kyllä pastellin sävyistäkin mutta enemmän kesäisin ja vaatteissa mutta myös välillä sisustuksessakin. :)

      Poista
  8. Mä jaksan aina ja vain ihailla tuota teidän suloista perheenjäsentä. Kerrassaan valloittava Dumbo :)

    VastaaPoista