keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tuulikaapin suunnittelua...

Tuulikaappi olisi jossain vaiheessa pienen muutoksen edessä, olen postaillut samaisesta aiheesta ennenkin... :) Tapettirulla odotellut jo lähemmäs kaksi vuotta kaapissa. Suunnittelen laittavani sitä tehosteeksi yhdelle seinälle ja muut seinät maalaan vaaleanharmaalla, kalusteet tulisi olemaan valkoisia. Tämän hetken suunnitelma olisi suunnilleen tällainen... valaisin voi vielä muuttua mutta samantyyppistä olisi suunnitteilla.

KUVAT: Ikea, Paloranta, FDS, Netanttila

8 kommenttia:

 1. Kivoja suunnitelmia. Mulla myös eteisen suunnittelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmaan!!! ;)Pääset sisustelemaan uutta kotia!!! <3

   Poista
 2. Vitsit miten hyvännäköinen suunnitelma! Meilläkin tuulikaappi kaipaisi remonttia, sillä ruttuun tapetoitu lasikuitutapetti ei ole kovinkaan ihastuttava näky sisään astuttaessa. Ei vaan huvittaisi levyttää jo valmiiksi pientä tuulikaappia, mutta lasikuitutapetti kun ei lastulevyseinästä lähde millään... Ehkäpä kerään vielä lisää inspistä sun tuulikaappi postauksista ja joku kaunis päivä annan kyytiä sille lasikuitutapetille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaista seinäpintaa täälläkin... Tuulikaapissa ei sentään ole lasikuitutapettia mutta eteisestä jo sitä sitten löytyykin. Tarvis pikkuhiljaa alkaa keräilemään tarvittavia juttuja tuulikaappiin... =)

   Poista
 3. Kivoja suunnitelmia sulla tuulikaapin päänmenoksi ;)
  Saiskos toivoa postausta? Mul on ikävä Dumboo ja halusin siitä jonkun pikkupostauksen taas, vaikka sen kesäkuulumisista tms... <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilman muuta toiveita otetaan vastaan!!! Laitetaan korvan taakse! ;) Dumbolta terkut! ;)

   Poista
 4. Sunnitelmat vaikuttavat tosi nappivalinnoilta! Mun makuun ainaskin :D Tuo Wave-naulakko on aikas ihana! Lopputulostahan ootellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis pikkuhiljaa alkaa ostelemaan tarvikkeita... ;)

   Poista