torstai 11. huhtikuuta 2013

Pöytä on lastattu väreillä!

Jep! Täällä on ulkoilutettu imuria ja pölyrätti viuhunut koko aamupäivän. Innostusin pyyhkimään pölyt sellaisistakin paikoista mistä joka kerta ei pyyhi kuten kirjahyllyn päältä. Mariskoolit pääsi pöydälle evakkoon siksi aikaa. Väriä löytyy... haaveissa olisikin joskus vaihtaa olohuoneeseen joku muu säilytysratkaisu, missä olisi enemmän "piilo tilaa" värikkäimmille esineille ja pois kokonaan kirjahyllymäisyydestä... Sehän on kauan aikaa ollut jo out sisustuksessa, mutta se tuskin tapahtuu ihan lähiaikoina. Mariskooleja on kerääntynyt vuosien varrella, osan olen saanut lahjaksikin. Niitä on mukava käyttää aina eri vuoden aikoina värin mukaan sekä käyttää tarjoiluissa ja voihan niissä tuikkujakin poltella, ovat siis monikäyttöisiä. Mariskoolitkin kuuluu siihen kategoriaan eli niistä tykkää tai ei...

Mites siellä ruudun toisella puolella ollaan mieltä Mariskooleista? 







24 kommenttia:

  1. Onpa sulla hieno kokoelma mariskooleja! Kauniita värejä.
    Itse tykkään kyllä mariskooleista ja muutamia löytyy eri väreissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onhan niitä kerääntynyt. :)

    VastaaPoista
  3. Mariskoolit on kiva sisustus elementti ihan koristeena tai tarjoiluastiana. Tykkään etenkin siintä kun aina vaan tulee uusia entistä ihanempia värejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole useampaan vuoteen enään hankkinutkaan noita, mutta muutamia värejä on joskus harmitellut kun ei ole ja niiden valmistus on ollut silloin jo lopetettu. Varsinkin sitä valkoista kaipailen. :)

      Poista
  4. Ohhoh, huikee kokoelma :D Itellä on noita 3 ja aattelin pian yrittää pienentää sen vielä yhdellä, että jäisi vain kirkas ja matta - ne mun värit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika paljon itsekkin käyttää niitä tiettyjä samoja värejä mutta joskus tulee fiilis kokeilla muitakin värejä. :)

      Poista
  5. Ohoh, onpas sulla paljon skooleja! Ihanaa :) Itselläni on muutama ja tykkään kovasti. Käytän niitä tuikkukippoina, jälkkärikippoina jne :)

    VastaaPoista
  6. Onhan niitä muutama kertynyt =) Viimeisen laskun mukaan piirun alle 40 löytyy tästä talosesta. Viime aikoina en enää niitä ole pahemmin keräillyt, mitä nyt on tullut kirpuilla vastaan, niin silloin sopuhintaan olen sellaisen kotiuttanut.

    Kivituikut sekä Kastehelmet sopii kivasti noiden kanssa yhteen.

    Valkoista ei mullakaan ole, ehkäpä vielä joskus tulee uudistuotantoon.

    *Kirsikka*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulisikin valkoinen tosiaan uudelleen tuotantoon!!! Oho, sulla on myöskin komia luku skooleissa! =D

      Poista
  7. No jopas :D On sulle muutama skooli kertynyt...

    Mä tykkään käyttää niitä nimenomaan tarjoiluastioina.
    Itseltäni löytyy aitoja vain kaksi kappaletta, turkoosina, mutta jostain löysin sellaisia jättiversioita ( ei siis aitoja ) vaaleanpunaisena, mitkä on ollut käytössä kanssa tosi kivoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan niitä muutama. =) Mäkin olen nähnyt niitä isoja "skooleja" joskus jossain. :)

      Poista
  8. WOWOWO mikä kokoelma :))

    Itse en ole mariskoolien ystävä, mutta kiva keräilykohde kuitenkin :)))

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä itsekkään ole ostanut enään useampaan vuoteen... ;)Mutta pidän niistä kyllä! :D

      Poista
  9. Mariskoolit ovat kyllä kauniita, mutta en tiedä miksi en oikein itselleni niistä tykkää. Minulla on yksi sininen, saatu lahjaksi ja vielä laatikossaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on aika monta lemppariväriä mitä sitten enemmän tulee käytettyä. :)

      Poista
  10. Woow, mikä kokoelma sulla on! Silmä bongasi heti tuon yhden vaaleamman keltaisen mariskoolin. :D Ite en silleen niistä tykkää vaikka ovat ihan käteviä esim. tarjoilussa ja koristeena. Itse haaveilen Kastehelmen jalallisesta maljasta :)

    VastaaPoista
  11. Mahtava kokoelma!
    Meillä käytetään mariskoolia usein tarjoiluastiana.

    VastaaPoista
  12. Wow, tämmöstä en oo ennen nähnyt! Mieletön kokoelma sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... Ei siinä kaikkia valmistettuja värejä ole, osan valmistus on lopetettu jo vuosia sitten. :) Valkoista haaveilen, voi kun tulisi joskus uudelleen tuotantoon. :)

      Poista
  13. Minulla on paljon mariskooleja,mutta sinulla on muutama enemmän. En enää kerää niitä En ihastunut jalalliseen Kastehelmimaljaan. Olen lukenut joskus lehdestä Marimekon varoituksen, että mariskoolissa ei saa polttaa tuikkuja tai kynttilöitä.
    Irina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää. Itse en ole koskaan polttanutkaan niissä tuikkuja mutta jossain olen nähnyt Mariskooleissa tuikkuja palamassa. En itsekkään ole enään moneen vuoteen niitä ostanut. :)

      Poista