sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Marimekkoa...

Tällä hetkellä sisustuksesta ei löydy Marimekkoa, muutamia vuosia sitten oli se Unikko villitys joka lopahti jossain vaiheessa. Astioista minulta löytyy vielä muutama Unikko mutta niistä en raaski luopua koska olen saanut ne lahjaksi. Nyt Marimekon kuoseista kummittelee tuo ihana valko-musta Bottna-kangas jota olen jo muutaman vuoden haaveillut olohuoneen verhoiksi. Astia puolelta olisi listalla tuo hyvässä seurassa siirtolapuutarha teekannu, kotona tulee paljon juotua teetä ja olisihan se mukava laittaa tee tarjolle tuohon ihanaan kannuun. Kelpuuttaisin toki myös nuo Kaivo ja Hetkiä pussilakanat. :)
KUVAT: FINNISH DESIGN SHOP

10 kommenttia:

 1. Mä oon haaveillut tuosta teekannusta. Olisi kiva pelkästään koristeenakin silloin kun ei ole käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Kaappiin sitä ei kyllä piillottaisi. ;)

   Poista
 2. Heh, pohdin pitkään olenko koskaan omistanut mitään Marimekkoa, jos servettejä ei lasketa mukaan, niin päähän pälkähti että minullahan on tuo samainen teekannu kokovalkoisena puisella kahvalla - avaamattomana paketissaan :-) En ole kovinkaan monesta Marimekon kuosista pitänyt ja siksipä ei ole kotiin mitään päätynyt. Tuon Hetkiä-lakanasetin kelpuuttaisin kyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Servettejä itsellänikin on mutta niitä en laskenut. ;) Ne värikkäät kuosit ei minulle iske mutta kummasti noihin musta-valkokuoseihin silmät jää kiinni. Kelpaisi kyllä samainen kannu minullekkin. ;)

   Poista
 3. Samoja juttuja fanitetaan :)
  Meiltä löytyy (blogissakin esiteltyjä) Siirtolapuutarha-astioita.
  Just viikonloppuna ripustin Hetkiä-verhon ja Kaivoa löytyy myös useammasta paikasta meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin äsken kurkkaamassa ja samalla iskin itseni lukijaksi. Verhoinakin tuo Hetkiä verho on kyllä upean näköinen! :)

   Poista
 4. Tuon teekannun minäki haluaisin! :)

  VastaaPoista