perjantai 12. huhtikuuta 2013

Eteisen suunnitelmia...

Eteinen kaipaa vähän freesausta ja sen yritän ottaakin tässä kevään aikana käsittelyyn. Siniset paneelit maalataan valkoiseksi johon maali löytyykin jo kotoota. Samalla laitan vanhan senkin kirpparille myyntiin ja sen tilalle olen miettinyt Malm-lipastoa. Lattialle haluaisin raikkaan ja helppo hoitoisen maton ja sitten jotain pientä extraa... :) Mukavaa perjantaita!!!


11 kommenttia:

  1. Kivoja suunnitelmia, mukava kun sinäki teit aiheesta postauksen. Tuo peili on upea!

    Meillä matto aiheuttaa eniten päänvaivaa. Valkoinen olisi upea ruskeaa lattiaa vasten, muuta liian arka lasten kanssa. Nyt on kokeilussa hiilenharmaa, mutta taitaa olla liian lyhyt...

    Ihana tuo kynttilänjalka! Toisi varmaan kivaa tunnelmaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin vielä mattoa pohdin mutta tuo valkoinen olisi muovimatto niin varmaan olisi helppo puhdistaa. Myös musta-valkoraidallista mietin mutta katsotaan mitä sitten keksin. :)

      Poista
  2. Ihania suunnitelmia :) Tuo matto on varmasti helppohoitoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin itsekkin uskon! :) Täytyy katsoa mikä viikonloppu alkaa tuumasta toimeen! ;)

      Poista
  3. Toi lipasto ja kynttelikkö on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, makkarissa mulla onkin se kuuden laatikon lipasto. :)

      Poista
  4. Mulla kanssa eteinen heti olkkarin jälkeen seuraava uhri (=sisustuskohde) ;D Kiva nähdä sun suunnitelmat, jospa saisi inspistä omiinkin :)

    VastaaPoista
  5. Ääni valkoiselle muovimatolle, on niin mielettömän helppo pitää puhtaana etten eteiseen muuta mattoa enään haluakaan! :) kivat suunnitelmat sulla!

    VastaaPoista
  6. Kiva tuo muovimatto!! Kiitos vinkistä! Nimittäin mä olen tajunnut, että meidän eteisen matto ei vain toimi!! Siihen jää kaikki hiukset kiinni ja kerää paljon roskaa...buaaahhh! :((

    Käynpäs heti Jotexin sivuilla :))

    VastaaPoista