sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Lauantai-illan valmistelut...

Valmisteluihin kuvat loppuikin. Ystävien saapuessa kuvaus ihan unohtui kun tasainen porina alkoi, juttua riittää aina kun nähdään. Pidin tosiaan eilen illalla muutamille ystävilleni Tapas illan, tarkoitus oli kuvata myös tarjottaviakin mutta toisin kävi. Pöydästä löytyi...

- Broileri-juustonachot
- Pekoniin käärityt aurinkokuivatut tomaatit
- lihapullia
- juustotikkuja
- Brie ja viikunahillo keksit
- lohisalaatilla täytetyt ruiskeksit
- Salaattia, tomaattia, kurkkua, valkosipulia, oliiveja, jalapenoja, fetajuustoa

- Jälkkäriksi: kahvia ja käpykakkua

Ihmeesti se aika kuluu aina hyvässä seurassa. Mukava pitää välillä tuollaisia illanistujaisia eri teemoilla. Kovin täällä jo sormet syyhyisi pitää arvonta blogissani lähiaikoina näin kevään ja kesän kynnyksellä. Nyt olen ajatellut että arvonta olisi vain kirjautuneiden lukijoiden kesken tällä kertaa. Kannattaa siis klikkautua lukijaksi! Vink... vink... ;) Palkintokin on jo mielessä. 

Pidetäänkö siellä ruudun toisella puolella paljon illanistujaisia? Teema vinkkejä otan ilolla vastaan! :)    

10 kommenttia:

 1. NAMS miten ihanat tarjoilut ja kiva kattaus!
  Täällä tulee illanistujaisia järkättyä ihan liian harvoin. Nyt saatiin yläasteen tyttöjen kanssa sovittua päivä ens kesälle et kokoonnutaan, sen järkkäämiseen menikin vaatimattomat 18 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä on ollut sitten suunnitteluaikaa hyvin. ;)

   Poista
 2. Onpas ollut herkut :) Ja arvontaa innolla odottaen!

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaisten juhlien järjestäminen on mielestäni i h a n a a ! Teemat (oli se sitten mikä tahansa) on minusta piste iin päälle ;)

  Kauniisti olet kattanut ja tarjoilutkin kuulostaa herkulliselta!!

  Joka kerta kun illanistujaisia pitää, muistaa miten kivaa ja ihanaa se onkaan ja pitäisi useammin muistaa järkkäillä/ osallistua. Jotenkin aika vain kuluu hirmu nopeaan, ja yhtäkkiä huomaakin miten pitkä aika siitä onkaan kun viimeksi jotain tällaista järjesteli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se kyllä välillä menee. Nytkin sovittiin päivä kiinni jo yli kuukausi sitten että kaikille sopisi. :) Ensi kuussakin on hyvä syy keksiä jotain vastaavaa... ;)

   Poista
 4. Kaunis kattaus ja ihania herkkuja, mums :) Tuo kerrotarjotin on upea!! tykkään tosi paljon tällaisista postauksista ja vielä jos joskus olisi ohjeetkin olisi vielä mukavampaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kattaus! :):) Illanistujaiset ovat ihania!! Olisi kiva enemmänkin pitää, mutta aika ei vain jotenkin riitä !

  VastaaPoista