tiistai 19. helmikuuta 2013

Black and White

Lempivärit tällä hetkellä... Kevättä kohden haaveilen vähän enemmän ehkä vielä valkoisen suuntaan kera keltaisen ja harmaan. Mutta noi värit ovat tällä hetkellä vaan niin kolahtaneet takaraivoon! =D Ruskean sävyistä haluan pikkuhiljaa luopua sitä mukaa mitä budjetti antaa myöten... Voisi se työpaikkakin jo pikkuhiljaa löytyä!!! Se auttaisi asiaa... =) Ainakin on jo ihan laskuissa sekaisin moneenko avoimeen paikkaan niitä hakemuksia on rustannut...  Taidan lähteä seuraavaksi happi hyppelylle ulos! ;) Mukavaa tiistaita!!!









12 kommenttia:

  1. Muistan ton tunteen, kun väsäsin joka paikkaan työhakemuksia ja sittne kun tuli soitto työhaastatteluun niin enää edes muistanut hakeneeni siihen paikkaan töihin :D Hermoja raastavaa ja turhauttavaahan se välillä oli mutta aina on tähän mennessä tärpännyt. Ihania tuokokuvia oot napsinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettelisi yhtään jos niin kävisi. ;) Mutta täytyy vaan toivoa että ennemmin tai myöhemmin tärppää! =) Edellisessä paikassa olin 18-vuotta töissä niin onhan tämä pieni loma tehnyt terääkin.

      Poista
  2. Ihania tähtiä ja rivieran lusikat ovat ihan ykköset :-)

    Mukavaa viikkoa! :-)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ja onnea työpaikan etsintään, itsellä vielä tuoreessa muistissa samainen ruljanssi :)

    VastaaPoista
  4. Voih, muistan kun itse etsin töitä ja kerran tuli yksi soitto ja nolona piti kysyä, että mikäs paikka tämä oli! Sen jälkeen olen ottanut kopiot työpaikkailmoituksista ja säästänyt ne! Laitoin jopa pvämäärän milloin olin hakenut, näin pysyin perillä tilanteesta! :)) Suosittelen!!

    Mul tuli vaa mieleen sun otsikosta MJ:n Black or White, ja nyt se soi tääl taustalla :)))) hiihhi! Kivaa iltaa ja toivottavasti natsaa pian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... Joo kyllä mäkin olen ylös kirjannut ne paikat johon olen hakenut. ;) Täytyy pitää vaan lippu korkealla! ;) Ihania tsemppaajia olette kaikki!!! <3

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Musta ja valkoinen ovat kyllä ihana yhdistelmä, niin yksinkertaiselta vaihtoehdolta kuin se kuulostaakin. Itse mietin kovasti, uskaltautuisinko jonkin piristävän tehostevärin käyttöön tänä keväänä..

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se pieni tehosteväri aina kummasti piristää! =)

      Poista
  6. Tosi kauniita kuvia! <3 Ja pidän peukkuja, että kohta tärppäis duunin suhteen. =)

    VastaaPoista