tiistai 26. toukokuuta 2015

Kahvihetki...

Tiistai moikat kaikille! Täällä on jo muutamaan otteeseen nautittu kahviherkkua... Sain lauantaina lahjaksi Pauligin Cupsolo keittimen, on se vaan tyylikäs mustana. ;) Mukana tuli tuo Caramel Latte (nam), Cafe' Au Lait, Juhla Mokka, Tazza Hot Chocolate Mint ja Tazza Hot Chocolate kapselit, niillä pääsee jo hyvin alkuun ja harjoittelemaan keittimen käyttöä, joka on kyllä hyvin simppeliä... Makuja löytyy monia, joita täytyy ehdottomasti maistaa! Iso KIITOS lahjasta vielä tätäkin kautta ystäväperheelle!Hyvää viikkoa lukijoille!

10 kommenttia:

 1. Noi on niin hyviä kahveja. Minulla tosin on eri merkkinen kone, joten ihan samoja ei ole maistettu. Nopeasti ja yksinkertaisesti saa mukillisen hyvää kahvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain makuja olen ystävieni luona päässyt maistamaan ennen omaa keitintä, ja ovat olleet kyllä kaikki hyviä. Kätevä keitin tosiaan, kun saa yhden mukin nopeasti. :)

   Poista
 2. Ihania kahvihetkiä ja oikein kivan lahjan olet saanut :)

  VastaaPoista
 3. Iiiik mikä ihana lahja! Caramel Latte kuulostaa niiiin herkulta! Nyt rupesi omaakin kahvihammasta kolottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin onnesta soikeena tästä! Olen jo useampana vuotena yrittänyt tätä hankkia, mutta aina jotain muita rahareikiä on tullut vastaan ja keitin on jäänyt hankkimatta. :)

   Poista
 4. Oikein ihana lahja! <3 Mukavia kahvihetkiä sinulle! :-)

  VastaaPoista
 5. En ole kahvinystävä, mutta kahvi näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkään en koskaan keitä perintäistä kahvia itselleni, mutta nyt on tullut sitten tehtyä uudella laitteella jo muutamaan otteeseen, kun saa kätevästi sen yhden mukin. :)

   Poista