tiistai 1. tammikuuta 2013

Vanhan vuoden siivousta... =)

Innostuin eilen siivoomaan muutaman lehtikorin ja telineen... Kaikki viime vuotiset postimyyntikuvastot sun muut mainokset mitkä olin säästänyt niin laitin paperinkeräykseen. Sekä muutamia sisustuslehtiä laitin myös samalla pois... Selailin ne kyllä ensin läpi, mutta ne lehdet raaskisin heittää pois. =) Uudet kuvastot pääsivät nyt lehtikoriin sekä seinätelineen sisältöä vähän myös muuttelin. Tulivat myös siistimmän näköiseksi ainakin vähäksi aikaa... =) Viime vuonna annoin jo yhden ison pussillisen sisustuslehtiä ystävälleni, mutta kummasti niitä aina kertyy... =) Jotkut lehdet myös säästän jos niissä on jotain mielenkiintoisia juttuja tai uusia ideoita toteutettavaksi.
6 kommenttia:

 1. Hauskoja lehtisäilytysjärjestelmiä! :) Itse en raaski heittää sisustuslehtiä menemään ja niitä tuppaakin kertymään ihan liikaa. Muut onneksi heitän aika surutta. :)

  Ihanaa alkanutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä lehtiä jonkun verran silti kertyy... en minäkään kaikkia raaski laittaa pois. ;) Sinne myöskin hyvät Uudet Vuodet!!! =)

   Poista
 2. Täällä olisi myös edessä sama projekti, joka pitää sisällään myös lehtien lukemisen, sillä mulla on varmaan puolen vuoden lehdet vielä lukematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä menee varmaan ajallisesti vähän kauemmin kuin itselläni... olin sentään lukenut ne jo. ;)Voi kun olisikin jotain ihania sisustuslehtiä lukemati... hih... Itse ahmin ne aina heti kun sellaisen saan vaan käsiini. =)

   Poista
 3. Mistä tuo valkoinen lehtikori on? Se on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Stockmannilta ostettu muutama vuosi sitten. :)

   Poista