maanantai 31. joulukuuta 2012

HAPPY NEW YEAR 2013!!!

Vuosi alkaa olemaan paketissa ja Uusi Vuosi kolkuttelee ovella... =) Toivotan lukijoilleni oikein HYVÄÄ ja TURVALLISTA UUTTA VUOTTA 2013!!! Itse vietän pitkästä aikaa aattoa ihan kotosalla kisun kanssa... Vähän herkuttelua ja jos kuoharin vaikka korkkaisi iltasella... =) Illan tv-ohjelmaa en ole vielä katsonut mutta eiköhän omasta takaa joku hyvä leffa löydy vaikka illaksi. Saapi nähdä mitä Uusi Vuosi tuo tullessaan... Toivon että paljon hyviä asioita, terveyttä, uusia tuttavuuksia ja tietenkin uusia blogini lukijoita jotka kaikki olette TERVETULLEITA!!! =) Muistakaahan sitten iltasella oikeanlaiset suojavarustukset rakettien kanssa!!! <3Toivottaa: Suffeliini ja Dumbo =)

7 kommenttia:

 1. Voiko enää mitään kauniinpaa, ihananpaa, suloisempaa ja pörröisempää kuvaa Uuden Vuoden toivotuksiin laittaakaan? Ja juu, tällä kertaa en puhunut noista Kastehelmi -tuikkukipoista, vaikka toki tosi kauniit ovat nekin ;)

  Ihanaa Uutta Vuotta sulle ja perheellesi! Ja erityisesti tuolle sun karvakasallesi <3
  Miten muuten hää suhtautuu siihen rakettien paukkeeseen? Meillä toinen naukuvaisista (se uros) yrittää olla urhea ja murista raketeille, Toinen taas (se naaras) painelee joko vaatekaapin pimeimpään nurkkaan tai sängyn alle pahimman räiskyttelyn ajaksi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista!!! AAW!!! <3 Dumbo ei kyllä välitä yhtään rakettien paukkeesta... Uni maistuu hyvin vaikka ulkona paukkuu... =)

   Poista
  2. No Dumbohan näemmä osaa tän homman ihan kuten Hänen Arvolleen vaan sopii ;D

   Poista
 2. Ihanaa ja onnellista vuotta 2013 uudelle blogituttavalle! :) Ja toivon vielä lisäksi niitä lukijoita blogillesi roppakaupalla! Lukijat kyllä ovat bloggailun suola, ilman lukijoita ei kai kauan jaksaisi itsekseen höpötellä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina!!! Hyvät Uudet Vuodet vielä sinullekkin!=)

   Poista