maanantai 28. tammikuuta 2013

Päivän herkut... =)

Tänään aattelinkin tehdä vähän erilaisen postauksen... =) Aamulla kun heräsin niin tuli niinkova mieliteko loimuloheen eli ei auttanut muu kuin lähteä kaupasta sitä hakemaan... Tein sitten siitä tuollaisen salaattiversion... Laitin salaattipedille kurkkua, kirsikkatomaattia, paprikaa, herne-maissi-paprikaa, fetajuustoa ja lohta. Loimulohi oli maustettu chilillä ( jo kaupassa) niin pitihän sitä sitten kokeilla... Ei ainakaan minun makuun kauheesti eronnut tavallisesta mausta... =) Tietenkin kera salaattikastikkeen joka kuvissa ei vielä näy. =)


Iltapalaksi innostusin väsäämään pitkästä aikaa lämpimiä voileipiä voileipägrillillä... Ai että kun maistuikin... Täytyisi taas innostua tekemään niitä useammin. Niihinhän voi laittaa melkein mitä vaan mitä kaapista löytyy... =) Laitin niiden sisälle juustoa, paprikaa, tomaattia, kinkkuleikkeleen ja pari chilimeetwursti siivua sekä ananasrenkaan... NJAM!!! Hedelmiä ostin myös lisää ja illalla voi sitten niillä vielä herkutella. =)


9 kommenttia:

  1. Näyttääpäs herkulliselta ja terveelliseltä. :)

    VastaaPoista
  2. NAMS! Tulipas nälkä :))

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköinen terveellinen ateria. Maistuis varmaan mullekkin! ;)
    Myös kerrostarjotin on hieno!

    VastaaPoista
  4. Voi sitten joku päivä hyvällä omalla tunnolla herkutella pitsalla... =) Siis aattelin itse sellaisen väsätä tässä joku päivä... ;) Hih...

    VastaaPoista
  5. Oi, vesikielellä katselen ja alkaakin nälkä olla suuri, nam miten houkuttava annos :P

    VastaaPoista
  6. No nyt mun alko tekemään mieli loimulohta ja appelsiinirahkaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih!!! On se kyllä hyvää!!! Mulle jäi pala vielä eiliseltä, eli tänäänkin herkuttelen lohella.

      Poista
  7. Oi kuulostaa hyvältä toi chilillä maustettu loimulohi! :o :) Vois maistua mullekin vaikka tuntuu että pelkkä ajatuskin loimulohesta etoo.. Johtunee siitä että sitä on saanu syödä kyllä enemmän ku tarpeeks kun isä ollu sitä valmistamassa ja myymässä vasta loimutettuna parin vuoden ajan.. ;) Siitäki huolimatta toi chililoimulohi oli kyllä uus tuttavuus, kumma kun en oo koskaan tajunnu ite maustaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten en ihmettele yhtään jos ei aina oikein maistu. ;)Tosiaan hain lohen Citymarketista ja näin heti tuon chiliversion niin pitihän sitä maistaa!!! =)

      Poista