torstai 20. joulukuuta 2012

Torstain tunnelmaa...

Pian alkaa olemaan kaikki valmiina Jouluun!!! <3 Hain tänään kinkun kotiin... on jo sulamassa ja huomenna illalla olisi tarkoitus laittaa kinkku uuniin... Katsotaan miten paisto onnistuu... on eka kinkku jonka itse paistan... =) Tänä Jouluna aattelin senkin testata kun aikaa on siitä nauttia. Sain tänään ostettua myös amarylliksen... Nyt sitten ootellaan sen aukeamista... <3 Amaryllis on melkein suosikkini kukista Jouluna. =) Huomenna aattelin vielä muutaman valmis laatikon hakea kaupasta sitten Joulu saa tulla!!! Aattona menen vanhempieni luokse syömään muuten Joulua vietän ihan kotosalla Joulun tunnelmasta nauttien sekä tietenkin glögiä ja suklaata unohtaen!!! ;) Lauantai meneekin ihanaisten ystävien seurassa kahvitellen ja herkutellen... vähän leipomuksia olen jo aloitellut kuten taatelikakun ja maustekakun, huomenna aattelin leipoa vielä suklaakakun jonka olen bongannut Marian blogista. =) Täällä kuunnellaan Joululauluja ja tunnelmoidaan kynttilänvalossa. =)







10 kommenttia:

  1. Namin näköisiä vihreitä kuulia. Itse ei tule nykyään niitä ostettua, ehkä voisi pari ottaa jostain markettien irtokarkeista, olen tainnut niissä nähdä myös niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluisin tulee ostettua yleensä se yksi rasia. =) Olen myöskin nähnyt niitä irtomyynnissä. =)Njam... ;)

      Poista
  2. Ihania joulusuunnitelmia! Tässä sulle jouluntunnelmaa kynttilänvaloon tuomaan yksi mun joululaulusuosikeistani. Sen myötä haluan toivottaa sulle oikein rauhallista, rentouttavaa ja suklaista (tsih) joulunaikaa!

    http://www.youtube.com/watch?v=vsGVl9d_SBU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä kuuntelemassa!!! Kuin myös sinne hyvää ja rentouttavaa Joulun aikaa!!! Juu Jouluna saa vielä herkutella mutta tammikuussa se on sitten STOP!!! =)Ainakin yritän parhaani mukaan!!! ;)

      Poista
    2. Niinhän se on, ettei sillä ole väliä, mitä sitä syö joulun ja uuden vuoden välillä, vaan sillä mitä syö siinä uuden vuoden ja joulun välillä :)

      Mutta mutta, mä tein just uudet ja paremmat sanat vanhaan tuttuun joululauluun:

      Joulu on taas, joulu on taas
      ja rasiat täynnä suklaata!
      Nyt sitä saa, nyt sitä saa
      vatsansa täyteen suklaata!

      Mmmmaiskiss..... ;DD

      Poista
  3. Taas mä bongasin tontun! Ja suklaat <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sitä tonttuakin välillä vilautella täällä blogin puolella... Tykkään siitä niiiiiin paljon... ;) Hyvää Joulua sullekkin!!! =)

      Poista
  4. Oih herkullinen kuva vihreistäkuulista. :)
    Mun namit taitaa olla vielä joulupukilla.

    VastaaPoista
  5. Siis ymmärsinkö oikein... ostitko torstaina pakastekinkun ja paistat sen perjantaina? Taitaa olla pieni kinkku kun noin nopeesti sulaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain sen vanhemmilta ja heti aamusta oli otettu sulamaan... eli eiköhän se ole illalla sulanut... on meinaan pieni kinkku. =)

      Poista