keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kylpyhuone ja Sauna

Aamulla heti sain inspiksen tehdä vähän Joulusiivousta kylpyhuoneeseen... Pesin lattiat, seinät ja vaihdoin pyyhkeet. 8-vuotta sitten kun muutin tähän 70-luvulla rakennettuun paritalon puolikkaaseen niin teetätin pienen remontin kylpyhuoneeseen... Silloin tuli uudet laatat lattialle, uusi saunanovi ja lauteet sekä suihkuseinä. Onhan se haaveissa joskus kunnolla rempata kun rikastuis... =) Silloin värisävy muuttuisi kokonaan!!! Mutta pääasia että on siisti ja toimiva! =) Varsinkin näin kylmillä säillä tulee enemmän saunottua... kesällä saunominen jää vähemmälle... Kun pesin lattiaa niin kisu meni yhteen lempparipaikoista nukkumaan... Senkus sinä siivoat... ;)))

Säilytyspenkin olen ikeasta ostanut... Siellä säilytän siivoustarvikkeita. Kätevä istuin samalla, voi saunoessa välillä istahtaa ja nauttia kylmää juomaa... =)4 kommenttia:

 1. Ihana kisu <3 Meillä ei kissat pesukoneeseen mene, puhtaat pyykit on paaaljon kivempia. Niihin kun jää karvatkin silleen näppärästi näytille, ettei mammakaan sentäs liian helpolla pyykinpesusta selviäisi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen... ;) Kuivatan pyykit narulla ja laitankin heti kuivat pyykit kaappiin mutta kyllä niitä karvoja löytyy siltikin... =)Vanha kone kun oli päältä täytettävä niin siellä käytiin välillä istumassa mutta nyt uudessa koneessa nukutaan useampia tuntejakin välillä... ;)))

   Poista
  2. Meillä käy vähän päästä niin, että kaapista kun otat paitaa hyllyltä, niin kätesi osuu johonkin lämpöiseen, pehmoiseen ja karvaiseen, joka naukaisee ärtyneenä, kun kehtaatkin häiritä Hänen Kuninkaallisen Kissamaisuutensa kauneusunia... ;D Vaatekaapinkin ovet on hyvä avata tassulla oven alareunasta, jollei kukaan sitten ystävällisesti ole unohtanut ovea valmiiksi raolleen... :)

   Poista
  3. On ne kyllä viisaita!!! =D Mulla on liukuovet vaatekaapissa niin sen avaus taktiikkaa Dumbo ei ole onneksi hoksannut... =) Huoneiden väliovet kyllä osataan avata hyppäämällä kahvaan... =)

   Poista