maanantai 30. joulukuuta 2019

Meidän Joulu...

Piiiiitkästä aikaa tulin blogin puolella käymään, taisi siinä reippaasti mennä yli puoli vuotta. Niin se elämä vaan yllättää, kun yksi ovi sulkeutuu. Täällä on joulukuun alusta osoite taas muuttunut, kun uuden avomiehen kanssa, laitetaan yhteistä kotia. Sydämmen on myös valloittanut, ihana pieni chorkie koira. <3 Pikkuhiljaa ollaan seinäpintoja maalattu/tapetoitu, ja muutos on iso mistä lähdettiin. Alkutilanteesta ei kuvia tullut otettua, mutta nyt on jo muutamaan otteeseen, ottanut kameran käteen. Vuosi takaperin ei olisi osannut odottaakkaan, mitä vuosi toisi tullessaan. Taas ollaan Uuden Vuoden kynnyksellä, ja vuoden 2020 voi aloittaa tyhjältä paperilta ja onnellisena.
Meidän ensimmäinen yhteinen Joulu, vietettiin ihan kotosalla herkutellen ja rentoutuen. Tänään oli jo pakko päästä salille, kun kaksin käsin on herkkuja syönyt koko Joulun.


Yksiö muuttui pienempään kolmioon, eli vähän sai neliöitä lisää. Yksi huoneista on kylläkin melkeinpä avomiehen käytössä sali laitteille. Tällä hetkellä kylläkin vielä "varastona", jonka järjestäminen on kesken. Pikkuhiljaa tavaratkin löytävät paikkaansa, ja tarkoitus olisi ottaa alkuvuodesta kirpparipöytäkin, kun muutossa yritti taas vähän siivota paremmin.
Bloggaamista on ollut vähän jo ikäväkin, saatikka lempiblogeja! Instan puolella olen enemmän muutamia blogeja, tällä välin seurannut.

Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2020 kaikille!!!

2 kommenttia: