sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ne lempparit...

Sunnuntaita! Syksyllä, kun oli ne huonoimmat fiilikset, niin ystäväni tarjosivat välillä muutakin mietittävää. Tuli käytyä mm. Helsingissä I love me messuilla, josta sain täydennettyä loppuvia/puuttuvia kosmetiikkatuotteita. Ja useampia näytteitä saimme testiin, joista löysin itselleni sopivia tuotteita. Muutamat tuotteet päätin korkata vasta uudessa asunnossa, onneksi vanhat kestivät sen aikaa. Ennen Joulua bongasin myöskin Hemtexin tarjouksesta, nuo ihanan muhkeat ja valkoiset Hotel Selection kylpypyyhkeet. Useamman kerran niitä olin sillä silmällä katsellut, ja kun kaksi pyyhettä sai yhden hinnalla, niin siinä vaiheessa en enään miettinyt. Sai uuteen kylpyhuoneeseen vähän uuttakin, pyyhkeiden ja kosmetiikan saralla. Huonetuoksu oli myös hankintalistalla, mutta Jouluna sainkin sellaisen lahjaksi. Ja onkin ollut ihanan raikas tuoksu,tuossa finnmarin Silver rain huonetuoksussa.
Käsirasvoja ja huulirasvoja olen myös itse muutaman ostanut, mutta muutama tuli myös Jouluna. Niitä kun pitää olla kylpyhuoneessa, yöpöydällä, laukussa, töissä...
Luntakin taas näköjään vähän leijailee, mietin tässä, jos lähtisi tekemään pienen kävelylenkin. Muuten sitä helposti viettää päivän, neljän seinän sisällä. :)

Nautitaan nyt talvesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti