maanantai 18. kesäkuuta 2018

Eilistä päivää parvekkeella...

Heissan! Juhannusviikko alkanut, ja kesäkuukin jo puolessa välissä. Viikonloputkin on menneet nopeasti, kun on ollut mukavaa ohjelmaa. Eilen sentään nauttisin iltapäivää parvekkeella, selailin alennusmyyntejä ja miettisin kesän suunnitelmia. Sisustusrintamalla on ollut vähän hiljaisempaa, mutta muita kesään liittyviä asioita pyörii kyllä mielessä. Löysin kirjakaupasta ihanan vaaleanpunaisen muistivihkon, johon voi suunnitelmia laittaa ylös. Siinä olen vanhanaikainen, eli tykkään kirjoittaa listoja/muistiinpanoja oikein paperille, aina kun jotain sellaista tulee mieleen. Haaveita/suunnitelmia pyörittelin juuri eilen mielessä parvekkeella, ja niitä ajatuksia alan siirtämään paperille.
Keskikesän juhla ja pidempi vkl edessä!!!

2 kommenttia:

  1. Ihastuin heti tuohon kynttiläpurkkiin (tai miksi sitä nyt sanoisikaan). Tulee merellinen fiilis. Ja niinpä kirjoittelen juttuja minäkin. Rakastun aina muistivihkojen kauniisiin kansiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä vähän sama juttu, kannet on olleet kyllä enemmän mustia ja valkoisia, nyt tuo vaaleanpunainen jaksaa vaan ihastuttaa. :D Kynttilän löysin kerran Prismasta, niitä oli kahta kokoa, tuo on pienempi niistä.

      Poista