maanantai 19. maaliskuuta 2018

Vähän jo Pääsiäinen mielessä...

Huomenta kaikille! Tulikin pidettyä kuukauden tauko bloggaamisesta, vaikka mitenkään tarkoitusta ei ollutkaan pitää. Viikot tuntuu kuluvan vaan nopeasti töissä, ja aamun/illan vapaat kotitöitä tehden. Lisäksi olen nyt pari viikkoa rehkinyt Uuden elämän alun nettivalmennuksessa, jonka sain ihanan ystäväni kautta, eli hikeä on vuodatettu. :D Olo on ollut kyllä huomattavasti energisempi, ja varmasti osaltaan tuo ihana aurinkokin on siihen vaikuttanut.
Pääsiäinen lähestyy, ja pikkuisen sitä kotiinkin on jo laittanut. Jos vielä pajunkissoja löytäisi maljakkoon, ja ehkä jonkun kukkakimpun haen pyhiksi, mutta sen enempää en ajatellut laittaa kotia. Helmililjan nappasin perjantaina ruokakaupasta, mutta kukat ovat niin vihreän peitossa...Pääsiäinen vietetään ihan kotosalla vapaista nauttien, ja hyvästä ruoasta.
Pieniä muutoksia on työn alla parhaillaan, eteisessäkin on parhaillaan pieni koonta projekti menossa, ja makuuhuoneeseen odotan kovin yhtä hyllykköä. Sormet kovin jo syyhyää, että pääsee sitä sisustelemaan. :)

Aurinkoista viikkoa kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia ☺ täällä kanssa jo sipulikukkia ollut useammat, ovat ne niin ihania 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin niitä ihastellut, sinun kauniissa kuvissa <3 Täytyy Pääsiäiseksi vielä jotain kukkia ostaa. :)

   Poista
 2. Kaivoin juuri itsekin pari pääsiäistipua kaapista kevättä ja pääsiäistä odottelemaan. Onhan se kiva että saavat nekin ilahduttaa hieman pidempään, kuin vain pääsiäisen pyhät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin, ne pyhät menevät kuitenkin nopeasti ohi. :)

   Poista