maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ihana Rooma! Osa 1

Hiphei! Tosiaan viikko Roomassa takana, ja on taas monta kokemusta rikkaampi. Mahtava kaupunki,  upeita rakennuksia, sekä ne ihanat pikkukujat...K oli käynyt jo muutaman kerran aikaisemmin Roomassa, mutta itselleni se oli ensimmäinen kerta. Kaikki "pakolliset" nähtävyydet kierrettiin, ajeltiin metrolla pitkin poikin Roomaa, ja välillä istuskeltiin ja katseltiin katujen vilinää. Herkuteltiin pastoilla, pizzoilla, jäätelöillä...Joku joskus maininnut, kun on tullut Italiasta, ettei vähään aikaan tehnyt Suomessa pizzaa mieli, kun oli päässyt Italiassa pizzan makuun. Itselleni sellaista tunnetta ei kyllä tullut, kyllä ne itse tehdyt pizzat vaan niin hyviä ovat! ( Ehkä ei syöty sitten oikeassa paikassa pizzaa... ) Mutta ne jäätelöt!!! Niitähän olisin voinut syödä kyllä litratolkulla!!!Pastat olivat kyllä herkullisia, ja tulihan niitä vähän ostettua tuliaiseksi kotiin.

Käytiin myös Bioparcossa, paikallisessa eläintarhassa sekä Fellinin jalanjäljillä... :)
Oikein onnistunut matka siis takana, ja sai D-vitamiini varastot täydennettyä auringossa. Tästä riittää myös toiseen postaukseen, ettei kuvatulva iske päälle.

Aurinkoa viikkoon!!!

4 kommenttia:

  1. Oi, varmasti ihana reissu takana ja tosiaan, aurinko ja lämpö ovat tänä kesänä tulleet tarpeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihana ja lämmin reissu. :)Täytyy toivoa, että vähän saataisiin täälläkin vielä lämpöä. Pientä flunssaa nyt pukkaa vaan päälle näillä keleillä...

      Poista