maanantai 8. toukokuuta 2017

Teehetki laatikoiden keskellä...

Hei pitkästä aikaa! Hiljaisuutta on nyt kestänyt, ja vähän aikaa vielä jatkuukin, kun asunto on täynnä laatikkopinoja ym...pussukkaa ja nyssykkää. Ensikuun lopussa päästään vihdoinkin muuttamaan, ja uusi kotikaupunki tulee olemaan Turku. :) Täällä ei meinaa housuissa pysyä, kun niin kova hinku olisi päästä jo muuttamaan, ja laittamaan uutta kotia. Osasta huonekaluja luovun, kun kahden asunnon tavarat muuttaa yhteen. Kuvasta jo huomaakin, että keittiöstä baaripöytä ja jakkarat on  saaneet uuden kodin. Jotain uuttakin hankintaa tulee eteen, kuten uusi sohva, ja ruokailuryhmä. Ajatuksia ja väri mietintää on niistä tehty, mutta katsotaan mitkä ovat sitten lopulliset valinnat.



Reilu kuukausi taas syödään ja juodaan, mistä laskutilaa sattuu vaan löytymään. Päivän teehetki meni tänään, laatikkopino pöytänä. Astioita riittää vielä pakattavaksi, vaikka muutama lautanen ja kuppi täytyy jättää käyttöönkin. Onhan sinne uuteen asuntoon, muutama uusi astia hankittu myöskin, mutta ne korkataan vasta siellä. :)

Hyvää viikkoa lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Mielettömästi onnea uuden asunnon johdosta! <3 Mahtava että viimein tärppäsi! Innolla odotetaan uuden kodin kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, kun aina jaksat kommentoida! <3
      Kovasti sitä jo odottaakin, että pääsee laittamaan seuraavaa asuntoa. :)

      Poista