torstai 9. helmikuuta 2017

Lukunurkkaus...

Hiphei! Auringosta on saatu nauttia, ja ulkona onkin ollut ilo liikkua. Sai se kotonakin aikaan, pienen järjestyksen vaihdon. Mitään isompia siirtelyjä ei pysty tekemään, mutta kyllä ne pienetkin vähän piristää. Nyt sain lukunurkkaukseen pöydän lähemmäs, että on tasoa, mihin vaikka sen kahvikupin laskee. Ainoa miinus on, ettei saa mitään jalkalamppua, kun tuolla puolen ei ole sähköpistokkeita. Ja jatkojohtoja en halua yhtään enempää vedellä. Yhtä jalkalamppua niin haikailen, mutta katsotaan sitä sitten uuteen kotiin.
Viikonloppuna onkin taas mukavaa ohjelmaa tiedossa, toivottavasti säät suosii silloinkin! :)
Kovin tekisi mieli joku viherkasvi lisää olohuoneeseen, ja olen alkanut ihastelemaan niitä pallomaljakoita. Tietenkin ne, mitkä omaa silmää miellyttää, on jokapaikassa toistaiseksi loppu. Täytyy toivoa, että niitä tulisi vielä myyntiin lisää. Kovin muitakin sisustus ideoita pyörii mielessä tulevaan, vaikka keväällä vasta laitetaan asuntohakemus menemään. :) 

Hyvää viikonloppua lukijoille, ja kiitos kommenteista! 

2 kommenttia:

  1. Toi on muuten ihan joku laki, että kun jotain tiettyä haluaisi hankkia, niin on jokapaikasta loppuunmyyty. Mutta kauniita kuvia olet taas napsinut kauniista kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 No niinpä, tai onkohan itse vaan hitaammin lämpiävää tyyppiä, ehtii ne pinnalla olevat tuotteet loppumaan kaupoista. :D

      Poista