keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Keittiön valoja...

Hiphei! Kyllä se aika rientää, ensi viikolla on sitten jo Joulu! Viikonloppukin oli täynnä ohjelmaa, mm. Turun vanhan suurtorin joulumarkkinoilla tuli käytyä, sekä kyläilyä ja kauniimpia joululauluja käytiin laulamassa. Eli kyllä ne joulufiilikset on korkealla. ;) Samoin tulevana viikonloppuna, on kaikkea kivaa ohjemaa tiedossa, kuten naisten pikkujoulut, jotka myöskin vietetään Turussa.


Joulumarkkinoilla iskin silmät, tuohon ihanaan valkoiseen puukuuseen, mihin valot on upotettu. Tuli taas suosittua, kotimaista pienyrittäjää. Toisetkin keittiön valot, vaihtoi siinä samalla paikkaa, kun mallailin ne seinähyllyn reunoille. Nyt alkaa olemaan joulusisustus valmiina, ehkä vielä jonkun kukkasen hankin, mutta se jää nähtäväksi. Olohuoneen yksi nurkka pääsi samalla lumipallo efektiin, kun innostuin keittiössä valoja vaihtamaan, siitä joku päivä lisää... 

Hyvää loppuviikkoa lukijoille!!!

4 kommenttia:

 1. Ihanan moderni joulukuusi. Näyttää niin raikkaalta ja kotoisalta. Mukavaa Joulunaikaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Otti heti, tuo valkoinen kuusi kyllä silmään. :)

   Poista
 2. Tuohon puukuuseen silmäni iskinkin. Se näyttää aivan hurmaavalta ja sopisi niin meillekin 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä yksinkertaisen kaunis <3 Niitä oli markkinoilla kolmea kokoa, tämä taisi olla isoin ja ainut pelkistetty. Muissa oli vähän kimalletta, sekä myös vihreitä ja puunvärisiä oli tehty. :)

   Poista