sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Huonekalut päällekkäin...

Sunnuntai iltaa! Kyllä nyt on saanut nauttia, ihanista talvipäivistä ja lumesta. Toivottavasti tällaiset kelit jatkuukin, talven ajan. Viime viikolla sain taas yhden inspiksen, meinaan makuuhuone sai jo toisen ilmeen, vähän ajan sisällä. Nyt tuntuu mukavalta järjestykseltä, ja sai vähän tilaakin lisää. Samalla kävin laatikoita läpi, ja olen kerännyt tavaraa, kirpparia silmällä pitäen.

Huono saada kokonaiskuvaa, kun ei ole laajakulma objektia...( toivottavasti joskus sellaisen saisi ) Sänky kääntyi, ja lipastot päällekkäin. Nyt jäi sitten ikkunan alle vähän tilaa, ja jossain vaiheessa olen ikkunalautaa vähän miettinyt siihen. Jos nyt tällä mentäis vähän kauemmin, kuin reilu kuukausi. Vanhassa järjestyksessä tökki, kun tuntui että joka seinä oli tavaraa täynnä. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!!!

8 kommenttia:

 1. Mä haluisin kanssa laajakulmaobjektiivin, mutta nyt pitää pitää lompakko visusti kiinni ja olla tyytyväinen siihen mitä on!

  Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täälläkin, onneksi haaveilu on ilmaista. :)

   Poista
 2. Aivan ihania, valoisia kuvia. <3 Hyvältä näyttää teillä, tuo matto on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maton tilasin kesäalesta Jotexilta, mutta sain sen vasta syksyllä. Ei ole tainnut blogissa aiemmin vilahtaakkaan. :)

   Poista
 3. Mistä tuo vaateteline on? Aivan ihana! :)

  VastaaPoista