tiistai 20. lokakuuta 2015

Kotiin on mukava palata!!!

Hei vaan kaikille! Blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa, ennen matkaa oli menoja ja pakkaamista, ja kaksi viikkoa vierähti sitten itse matkalla. Manhattan tuli aika tutuksi, kahden viikon aikana. Paljon nähtiin ja koettiin, ja kyllä täällä aika Manhattan tunnelmissa vieläkin ollaan. Sunnuntaina tosiaan palasin reissulta, ja kyllä tuo seitsemän tunnin aikaero vaan vieläkin tuntuu. :) Aattelin "muutaman kuvan" maistiaisia laittaa ensimmäisiltä päiviltä, siinäkin sitä kuvatulvaa riittää! Pikkuhiljaa voin laittaa lisääkin kuvia, jos tällaiset matkapostaukset kiinnostaa... Kyllä nyt yksi isoimmista haaveista toteutui!!!


Sinivalkoisin siivin lähdettiin kohti New Yorkkia.

Ensimmäisenä lomapäivänä suunnattiin kohti High Linea, joka on vanha ilmarata, ja tehty viihtyisän oloiseksi puistoksi. Ruska ei ollut niin pitkällä, mitä Suomessa. Mukavasti vielä vihersi, ja useimpia kukkasiakin vielä näki. Koko loman meillä oli siinä 20 asteen lämmöt, eli hyvin tarkeni. Yksi ukkoskuuro, oli koko loman aikana. Chelsea Market tuli myöskin sopivasti kohdalle, ja se piti ilmanmuuta käydä katsastamassa.Bryant Parkissa käytiin myös fiilistelemässä, useampana päivänä... Upea matka kokonaisuudessaan, mutta kyllä kotiinkin oli taas mukava palata. Palaan taas jossain välissä näihin tunnelmiin, ja voishan sitä vähän vilautella shoppailujakin, meinaan eihän sieltä tyhjin käsin kotiin päässyt. ;) 

Pst...Kiitokset vielä edelliseen postaukseen kommentteja laittaneille, kun nekin olen unohtanut vastata matkakuumeessa... ;) Muksaa tiistaita vaan kaikille!!!2 kommenttia:

  1. Oih, kuulostaa ihanalta matkalta ja uskon, että oli tosi kivaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava reissu tosiaan oli! Kyllä siellä vaan kaikki on niin isompaa. :) Paljon nähtiin, mutta paljon jäikin vielä nähtävää. :)

      Poista