keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Valmistelua...

Kuva: Aurinkomatkat

Kuva: Aurinkomatkat

Kuva: Aurinkomatkat

Nyt alkaa olemaan matka jo lähellä, ja tarpeellisia valmisteluja on pikkuhiljaa tehty. New York on kohteena, ja kaksi viikkoa on aikaa tutustua kaupunkiin. Ehtii sitten hyvin käymään, kaikki nähtävyydet läpi siinä ajassa, ja tietenkin katsastamaan New Yorkin mahtavat shoppailu valikoimat. ( kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! )
Esta sekä muut matka-asiakirjat valmiina, lentokenttä kuljetukset myöskin tilattu jo valmiiksi. Valuutta mennään ensi viikolla vielä vaihtamaan, niin sitten on aika hyvällä mallilla nuo valmistelut.
Uusi matkalaukku odottaa korkkausta, sen päätin hankkia, kun vanha laukku oli jo vähän rikki, ja niitä vanhoja painavia, perässä vedettäviä malleja... ( ainakin yli 15v. vanha ) Vaikein osuus onkin sitten edessä, että mitä vaatteita pakkaa laukkuun, niin että jäisi vielä paljon tilaakin. :) Myöskin kosmetiikkaa, olen pikkuhiljaa laittanut valmiiksi, osa vielä käytössä matkaan asti. Pienillä shampoo ja hoitoaine purkeilla pääsee hyvin alkuun, ennen kuin ostaa sitten paikan päältä uusia, isompia tuotteita. Muutama kosmetiikka tuote löytyy muutenkin ostoslistalta, kun ovat paljon edullisempia siellä. Kameraan piti tehdä myöskin vähän päivitystä, että saisi sitten paaaaaaaljon kuvia matkalta. Ensimmäistä kertaa kun sinne Amerikkaan pääsee. ;)
Tällaisia mietteitä tänään...

Keskellä viikkoa jo!!! :)

4 kommenttia:

 1. Oih, ihanaa matkaa! Matkan suunnittelu on aina kivaa. Itse olen käynyt pari kertaa Amerikassa, kallis maa vaikka paljon nähtävää. Matkailu kannattaa aina :=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Kallis maa on tosiaan, mutta onneksi löytyy myös paljon ilmaista nähtävää! :)

   Poista
 2. Oijoijoi! Ihanaa!!! Nauti täysillä!!

  VastaaPoista