lauantai 5. syyskuuta 2015

Perjantai illan räpsyjä...

Viikonloppuja vaan kaikille! Syyskuussa ollaan, ja sen kyllä huomaa, meinaan iltojen pimentyessä. Mukavaa, kun saa alkaa taas polttelemaan kynttilöitä, ja on sitä vähän lisää valojakin viritelty. Nehän on ne kausivalot...Eiköstä niin... ;) Kuvaaminen ei olekkaan sitten siitä helpoimmasta päästä iltaisin. Viikolla hain Anttilasta uuden muistikortin matkalle, että varmasti riittää kuviin/videonpätkiin muisti kamerassa. Myyjä antoi hyviä vinkkejä, ja kyseli vähän millä kuvailen. Olin siinä sitten lähdössä, niin kysyi, että olenko lukenut Canonin kuvauskirjaa järkkärille, ja kerroin etten ole. Myyjä nappasi kirjan, käytti sen kassassa, ja laitti kuitin ja kirjan pussiin ja antoi minulle. Sanoi vaan, että matkakuvat onnistuisivat hyvin, kun lukaisen kirjan. En ole varmaan koskaan saanut tällaista palvelua kaupassa! :) Eilen aloin kirjaa lukemaan, ja kyllä paljon on opittavaa, ennen kuin saan ne päähän taottua, mutta kyllä jotain eilen jo tajusin, kirjan neuvoista. Järkkärikurssi olisi kyllä jossain välissä tervetullut, kun sellainen eteen osuisi. ;)


Räpsyt on eilen iltasella sieltä täältä otettuja, ja tuo ihana pellavakassi saapui edellisenä päivänä postiluukkuun. Kiitos Koti kaupingin laidan blogin Fridalle, vielä tätäkin kautta!!!
Täällä valmistaudutaan ystäväni kampaamo firman 20v. juhliin, sekä samalla juhlitaan jo aikaistettua 40v. kun ystävälle sellainen lukema alkuvuodesta rapsahtaa mittariin. :)

Mukavaa viikonloppua teille ihanille lukijoille! Kiitokset myös ihanille kommenteille, mitä blogiin olette jättäneet!!! Se tekee tästä harrastuksesta niin mahtavaa! :D

4 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat olet jo nytkin ottanut, vai joko ehdit lukea kirjan? :)
  Itse olen tosi huono lukemaan ohjekirjoja ja käyttöohjeita ja kuvaan aina automaattisäädöillä. Nyt olen ilmoittautunut kansalaisopiston valokuvauskurssille ja toivon saavani sieltä lisää oppia kameran käytössä. Toivottavasti ei ole niin vaikeaa asiaa kurssilla, että meikäläinen ei tajua mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin vähän samajuttu, harvemmin tulee ohjekirjoja avattua. Mutta kyllä tuosta uudesta kirjasta on saanut hyviä vinkkejä, vielä kun niitä osaisi käytännössä testailla. Vielä en ole kirjaa kokonaan lukenut! :)

   Poista
 2. Aivan ihana laukku <3 Frida se osaa.

  Oikein mukavaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kun näin tuon laukun, niin ei voinut muuta kuin tilaukseen laittaa. :)

   Poista