sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Design Hill

Tuulista sunnuntaita! Täällä on hyödynnetty tuota tuulta, joka ulkona humisee...useampi koneellinen pesty pyykkiä, ja viety ulos kuivumaan. Aamulla sain myös inspiksen lakanan vaihtoon, ja pestyt lakanat onkin jo silitettyinä laatikossa. Ihanan raikasta pyykkiä pihalta kannettu sisälle.
Eilen poikkesin oikein ajan kanssa Design Hillissä, paikallisessa sisustusliikkeessä, josta löytyy myös vaatteita sekä kahvila. Sain lahjaksi lahjakortin sinne, ja miten olikin vaikeaa päättää, mitä itselleen sillä ostaisi. Ainakin tunnin varmaan pyörisin liikkeessä, ja muutamaan otteeseen vaihdoinkin ostoksia... ;) Janokin siinä jo iski, ja piti käydä välillä limulla.
 Kuvista näkeekin, että laadukkaita tuotemerkkejä kauppa pullollaan. Nanson osastosta ei tullut otettua kuvaa, sekä myöskin askarteluun löytyy tuotteita. Omat kutsukortti tarpeet juhliin, hain myös täältä. Kyllä jäi taas muutama tuote korvan taakse hautumaan...mm. Verso tuotteen naulakko, näkisin sen niin wc:ssä. Ei täältä kuitenkaan ihan tyhjin käsin kotiin lähdetty...
Suosittelen käymään, jos tällä suunnalla liikkuu osoitteessa: Vaskiontie 418, 24800 SALO!!! Kätevästi sijaitsee HKI-TKU moottoritien varressa.

Onnea vielä kaikille eilen valmistuneille, sekä aurinkoista alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Design hill on kyllä ihana paikka, mutta hetkeen ei oo tullut käytyä. Täytyy joku päivä poiketa siellä taas! Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä välillä valinnan vaikeus voi iskeä. :) Ihana liike todellakin!

   Poista
 2. Mmm, näen itseni hipelöimässä tuota kaikkea vaaleanpunaista ihanuutta.. :) ♥

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan oloinen kauppa! Harmi, että on sen verta kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana liike ja vaikka taukopaikka, kun on lähellä moottoritietä... ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen kauppa :) Tuolta löytyisi vaikka mitä kivaa ostettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä aikaa saa kulumaan, kun ihanuuksia katselee. :)

   Poista