torstai 8. tammikuuta 2015

Voihan seepra!

Täällä on raidat kovin mielessä. Nyt kun tuota raitatyynyä on säkkituolissa katsonut, on alkanut miettimään sitä lisää. Päätinpä sitten vähän googlen laittaa asialle, ja raitaa löytyisi vaikka missä muodossa. ;) Vielä kotona asuessa, oman sängyn päällä on ollut iso seeprahuopa. Jätin sen sitten siskolle, kun muutin omaan asuntoon, ja tässä yks kerta kyselin siskolta siitä... voisi kuulemma löytyä varastosta. Täytyisköhän sitä mennä vielä varastoa penkomaan... ;)

Kuvat: Jotex, KärkkäinenKuvat: Matto Maailma, Artek

Kuvat: Hobby Hall, Ikea

Kyllä noille varmasti paikka löytyisi, vaikka taljoihin en ole niin lämmennytkään, mutta nuo värit ja raidat...Kelpais! ;) Mahtaiskohan kisu herralle kelvata tuollainen sohva...mulle kelpaisi ainakin... hih... Artekiltakin löytyisi Zebra tyyny sohvalle, ja lampulle sekä taulullekkin aina paikka tehtäisiin... 
Villasukkia en ole vuoteen kutonut, mutta tuosta Novitan viidakko langasta, täytyy kyllä jossain vaiheessa sukat kutoa. Tällaista pohdintaa tällä kertaa... viikonloppukin taas edessä, nauttikaahan siitä!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihania seeproja!
  Kyllähän raidoille aina käyttöä löytyy. :D

  VastaaPoista
 2. Seeprakuvio on kiva, tiikerikuviolle en taas lämpene :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen iskenyt silmät ainoastaan tuohon seepra kuvioon. ;)

   Poista
 3. Mua kans kiehtoo tietyt eläinkuosit ;)). Pantteri - täplät eritoten!!

  VastaaPoista
 4. ZBH:llekin oli tulossa ihana seepra kuosinen viltti parissakin värissä mitä ehdin näkeen pari ihanaa vilahduskuvaa tulevalta kaudelta. Ja tyynyliinojahan oli jo viime kaudellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasin, ja tuo yksi tyynyhän täältä jo löytyykin. :)

   Poista