sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Aina saa haaveilla!

Heipparallaa! Täällä ollaan, vaikka postauksia tullutkin taas vähemmän. On ollut rippijuhlaa, synttärijuhlaa, hauva vahtina olemista ym. menoja, koneella ei ole ehtinyt paljon olemaan. Sisustuskaan ei ole kotona muuttunut mihinkään suuntaan. Haaveita olisi kyllä useampia eri huoneisiin, sekä pihalle. Innostusin tekemään taas tuttuun tapaan pienen haavekollaasin, jotka nyt pyörii mielessä. Loppuvuodesta aion ainakin jotain kotiuttaa tuosta kollaasista, sekä yhtä mietin jo kovin itselleni lahjaksi, kun ensi keväänä täytän pyöreitä. Onneksi haaveita pitää aina olla ja haaveilu on ilmaista!!! Täällä alkoi pieni lomailukin, ja muutama kirja jo odottaakin lukijaansa...

KUVAT: Finnish Design Shop ja Stockmann

Haaveissa olisi...

- Design letters tuotteita...
- Michael Kors Hamilton LG NS tote nahkalaukku
- Fatboy valkoisena

Kesäisiä päiviä kaikille, nyt nautitaan auringosta!!!

15 kommenttia:

 1. Kivoja haaveita, toi Korsin laukku on kaunis :) Meillä oli FatBoy ja se oli erittäin huono istua, epäkäytännöllinen. Myin sen lopulta kaverilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kyllä ihana, monet kerrat sitä on mallaillut olalla. ;) On tuota säkkituolia useamman kerran testaillut, ja ainakin vielä se on kovin haaveissa saada! :)

   Poista
 2. Kivoja haaveita - ja vieläpä sellaisia, että on mahdollista jopa niiden toteutuminenkin;)
  Mukavaa ja rentoa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin!!! Kiitos paljon ja hyvää viikkoa sinnekkin! :)

   Poista
 3. Kivoja haaveita! Täälläkin haaveissa nuo Desing Lettersin mukit ja keittiöpyyhkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on kyllä mukavaa, ja se tunne kun jonkun haaveen saa toteutettua! :)

   Poista
 4. Ihania tuotteita kollaasissa! :-) Haaveita hissukseen todeksi :-) Nuita on todella ihana tehdä ja hiljalleen vetää ruksia päälle! :-)

  Meillä oli myös pari vuotta sitten Fatboy tuoli, joka oli odotettua huonompi myös ja toki tilan puute teki oman osuuden että kunnon paikkaa sille ei ollut. Myytiin pois kanssa. Ihania ne on silti edelleen silmissä ja kyllä aina välillä mietin silti uutta joskus tulevaisuudessa! :-)

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jotain noista saisi tämän vuoden puolella hankittua... ;) Näinhän se menee... Itse istuskelin just viikko takaperin Fatboyssa ystäväni synttäreillä, ja sai taas uutta pontta sen hankintaan. ;D Hyvää viikkoa sinnekkin! <3

   Poista
 5. Fatboy lähtenyt meiltäkin kiertoon. Design Lettersin mukit ovat suosikkejani<3 Keittiöpyyhekin löytyy, mutta sen materiaali on yllättävän kovaa puuvillaa enkä muutenkaan ollut tyytyväinen sen laatuun. Sisustuksen Koodissa oli vielä muutamia mukeja alessa, poistuvat valikoimista sekä mukin kansia. Sellainen päätyi omaan koriini :)

  VastaaPoista
 6. Tuo Fatboy on ollut tosiaan mielessä useamman vuoden, ja olen sitä testaillut useita kertoja, niin olen aatellut hankkia sen vielä tänä vuonna. :) Kiitos vinkistä, olen ensi viikolla menossa Turkuun, mutta voipi olla että mukit on jo silloin sitten loppuneet... Tuota pyyhettä en ole tosiaan vielä livenä nähnytkään. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania haaveita :). Mä toivon, että mun ystävä löytää mulle täydellisen MKn laukun jenkeistä!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua onnekasta! Pidetään peukkuja että löytyy! ;) Itse tosiaan haaveilen lahjaksi tuota Hamiltonia, vaikka synttärit ovatkin vasta keväällä. ;D Mutta voipi olla, ettei jaksa sinne asti odotella. Itsekkin haaveilen, että pääsis joskus Jenkeissä käymään. :)

   Poista
 8. Ihania haaveita <4 Design Lettersin mukit ovat minunkin suosikkejani ja nyt sain lahjaksi lautasen, happy me :) Tuo astiapyyhe ja kulho olis kans kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lahja! Täytyy kyllä itsekkin tänä vuonna joku noista Design Letters tuotteista hankkia. :D

   Poista
 9. Ihania haaveita! Minäkin toivoisin Design Letters -mukia. :)

  VastaaPoista