maanantai 9. kesäkuuta 2014

Marmoria keittiöön...

Se olisi taas viikko alussa, ja juhannukseenkin enään pari viikkoa jos ihan sitäkään. Nopeasti tuntuu kesäkuukin olevan menossa, mutta onneksi kesää on vielä paljon jäljellä!!!
Sain tuossa pari viikkoa sitten ystävältäni soiton, ja hän kyseli että vieläkö kelpaisi marmori... ei tarvinnut toista kertaa kysyä, kun vastasin että kyllä kelpaa! Sain lauantaina kaksi marmoritarjotinta, joista pienempi pääsi keittiöön. Välillä pysähdyn oikein miettimään, miten ihania ystäviä minulle on siunaantunut elämän varrella!!! <3 Kävin lauantaina myös shoppailemassa, lahjaksi saadun lahjakortin, joka oli ihanaan paikalliseen Herkku ja Lahja Murenaan. Mukaan tarttui Nicolas Vahé:n ketsuppi, pasta ja mango-ginger&lime hillo sekä nuo ihanat Miss Etoilen jäätelökupit. Monta tuotetta jäi vielä korvan taakse kaupasta, ja uutta kuormaakin on kuulemma tulossa... siis kääk... kesällä täytyy varmaan vielä poiketa siellä. ;)Lähipäivinä kurkataan, mihin toinen tarjottimista pääsi... ;)

12 kommenttia:

 1. Nicolaksen tuotteet on niin ihania! :-) Sopii niin kauniisti koristamaankin keittiössä! :-) Ihanat ostot olet tehnyt keittiöön :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan, ei noita ihania purkkeja voi kyllä kaappiin piilottaa. ;)

   Poista
 2. Mulla on toi ihan samanlainen pyörivä tarjotin. Kotiutin jokin aika sitten kirpparilta, enkä mä vieläkään tiedä, mitä mieltä siitä oon, vaikka se on nököttänyt keittiön pöydällä ostopäivästä lähtien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan hurahtanut nyt tuohon marmoriin, vasta ekaa kertaa... ;)

   Poista
 3. Nuo Vahet ovat tosiaan ihania. Sen lisäksi, että ovat herkkuja, ovat myös kauniita ja niitä pitää mielellään esilläkin keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esillä ilman muuta! Täytyy kyllä maistella vielä muitakin tuotteita Vahé:lta. ;)

   Poista
 4. Ihania nuo jätskikupit :) Sinulla on kaunis keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin oli niin söpöt, että pakkohan ne oli kotiuttaa... ;)

   Poista
 5. Kaunis asetelma ja sopii hyvin keittiiöön. Minulla oli vähän vastaava alusta pienellä kuvulla. Se meni rikki, ja sitten jäi alustakin jotenkin käyttämättä. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistan hyvin ne lasikuvut, vaikka itselläni ei näitä ennen, ole ollut marmoria. Hyvää viikkoa!

   Poista
 6. Kyllä sua onnaa..mä en siten millään kirppareilta bongaile noita marmorisia jutskia. Höh! Lucky you <3 . Ja ihana tuo NV:n öljy! Mä sen niin haluisin kanssa :))

  Kauniita kuvia,.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä mullekkin niin yllärinä. ;) Oliiviöljy on ihan Prismasta. ;)

   Poista