lauantai 24. toukokuuta 2014

Lily mini...

Aurinkoista lauantaita! Eilen postilaatikosta löytyi ihana paketti, voitin Projekti Verkarannan blogista nuo BEdesignin kauniit LILY mini kulhot. Kiitokset Jutalle vielä niistä!!! Täällä on pyöritelty niitä pitkin asuntoa, ja toinen pitää sisällään teepusseja ja toinen pääsi yöpöydälle, johon laitin huulirasvan ja rannekellon. Sopivat kyllä niin moneen tarkoitukseen, aina kotoota löytyy pientä säilöttävää. Tulevat varmaan pitämään sisällään milloin mitäkin... ;)

Nyt on kyllä kelit kohdillaan... Aamusta heti lähdin torilla käymään, ja pitihän siellä kahvit juoda tällä säällä. Torilta tarttui matkaan yksi kukkanen terassille, ja tuli myös kurkattua yhtä näyteikkunaa samalla reissulla, niin pitihän sitä heti sisään mennä, kun silmiin osui kaikkea ihanaa. Huomenna taidan paljastaa sen pienen ostoksen. ;) Kummasti piristävät tuollaiset pienetkin ostokset. Niin ja olihan jaloissakin jotain uutta...


Aurinkoista viikonloppua, nyt nautitaan näistä keleistä!!! :)

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia päivästäsi. Mä ajattelin lähteä jo heti aamusta ahmimaan aamuaurinkoa, kun iltapäivästä sataakin jo vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä nauttia näistä keleistä! Mukavaa päivää sinne! :)

   Poista
 2. Olipas kivat, en ole ennen nähnytkään noita :) Ihanaa uutta viikko, toivottavasti ilmat pysyy vielä kesäisenä, näihin on jo alkanut tottumaan!

  VastaaPoista