sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kevät testailua...

Viikot etenee kovalla vauhdilla kohti kevättä. Eilen sain inspiraation kokeilla taas turkoosia väriä sisustukseen, kaitaliinan olen saanut siskolta lahjaksi. Taitaa olla kyllä tulevan kevään ja kesän väri tänäkin vuonna, ihanan raikas väri tuo turkoosi. Blogikin päivittyy nyt jonkun aikaa vähän verkkaisemmin ihan budjetin takia. Sisustuksessa ei ole mitään muuta nyt tapahtunut, ja mitään uutta kotiin ei pysty nyt ostamaan. Eiköhän tämä tilanne ala tästä pikkuhiljaa helpottamaan... Ideoita pyörii kyllä mielessä, ja vaatehuoneessakin kummittelee jo olohuoneeseen tuleva verhon puolikas, mutta sille täytyisi ostaa pari.
Täällä ollaan oltu koko viikko flunssan kourissa, saisi alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan... Alkaa niin tympimään tämä niistäminen... ;)


 Kuvien ottamisen jälkeen kipot sai täydennystä, kun sain ystävältäni Tallinnan tuliaisia. Sain viettää taas pari päivää Tiibetinspanielin kanssa, kun kotiväki oli matkalla. Viettäkäähän rentoa sunnuntaita! Nyt on monilla ainakin kahtena viikkona ohjelmaa, kun nuo Sochin kisat ovat meneillään, itse en niitä kyllä kovin tule katselemaan... :)

16 kommenttia:

 1. Tykkään niin turkoosista :) Meiltä löytyy turkoosi kanssa kotoa ja kevään lähestyessä ajattelin sitä vielä lisätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin varmasti turkoosi vielä lisääntyy kevättä kohti mentäessä. :)

   Poista
 2. Ihanan raikkaalta näyttää turkoosit piristykset! Kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia, eikä kyllä haittaa ollenkaan! :)

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 3. Turkoosi on mun yks lemppariväreistä, kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on täälläkin, varsinkin keväisin/kesäisin sitä näkyy sisustuksessa ja vaatteissa. :)

   Poista
 4. Voihan flunssa. Toivottavasti menee pian ohi :). Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 5. Nätti turkoosin sävy. Yksi lempiväreistäni. Kiva, kun nyt kevääksi on tulossa taas enemmän värejä. Tai ehkä ne tuntuvat kaupoissa vain erityisen houkuttelevilta näin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti kyllä piristää tuo turkoosi! Saapi nähdä minne sitä vielä kevääksi lisäisi. ;)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! turkoosi on kyllä kaunis väri <3

  VastaaPoista
 7. ihania nuo turkoosit <3 Sulle olis haastetta mun blogissa ;)

  VastaaPoista