maanantai 9. joulukuuta 2013

Tipin herkut... ;)

Nyt on linnuillekkin pöytä katettu. 9-vuotta olen asunut tässä, ja nyt vihdoinkin sain lintulaudan. Olen aina välillä ääneen mietiskellyt sen hankkimista, ja näköjään äiti oli kuullut toiveeni. On vielä niin oman tyylinenkin, mistä tosiaan tykkään. Paikkaa en voinut miettiä, kun ei ollut kuin yksi vaihtoehto. Dumbokin näkee hyvin sohvan päällä ollessa päivän vierailijat... ;)Hyvää viikkoa lukijoilleni! :)

10 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen lauta :)
  Meillä oli viime vuonna kova kuhina laudalla kun oli auringonkukan siemeniä sekä kauroja. Nyt on vain auringonkukan siemeniä eikä laudalla ketään. Missä kaikki pikkulinnut on? Onko ne kranttuja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... kerran kun makuun on päässyt. ;D Itse en vielä tiedä onko lauta jo löydetty ja onko auringonkukan siemenet kelvanneet. Täytyy viikonloppuna silläsilmällä seurata kun on valoisaan aikaan kotona.

   Poista
 2. Lintulauta olisi kyllä kiva. Iloa itselle ja kissallekin :) Ei oo tullut koskaan ostettua kun lopulta alan miettimään muistankohan koko talven ruokkia niitä lintuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen kyllä monta vuotta sitä jo miettinyt. ;) Nyt täytyy muistaa käydä seuraamassa lintulautaa, että tarjoilu pelaa. ;)

   Poista
 3. Hieno lintulauta ja tosi upea tuo uusi bannerisi! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin niiin haluaisin laittaa linnuille siemeniä, mutta kerrostalossa sitä ei oikein katsota hyvällä...Pöh! Viime kämpässä mulla oli, mutta siellä ei ollut parvekelaseja.

  Kivaa iltaa Suffe!

  VastaaPoista
 5. Kaunis lintulauta! Meidän on pitänyt myös hommata pihalle lauta, muttei vielä olla saatu aikaiseksi! Joskohan sitä vielä tänä vuonna ehtisi hommaamaan:) Ja on muuten nättimys tuo uusi bannerikin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään siitä niin itsekkin. Kyllähän sellaisen vielä ehtii hankkimaan. :)

   Poista