perjantai 27. syyskuuta 2013

Anno haaveilu jatkuu...

Perjantaita! Kävin pari päivää sitten Anttilassa pyörähtämässä ja osui taas muutama uusi Anno sarjan tuote silmään... Raita ja pisararapurkkeja pyörittelin kädessä, sekä jo aiemmin olen ihastunut noihin raitamukeihin joita jo muutamissa blogeissa on vilahtanutkin... Ja eihän siinä auta musta-valkovärit sekä tietenkään astioita ei ole koskaan liikaa! ;) Pehmeältä puolelta löytyy myös ihanuuksia jotka heti voisin kotiuttaa kuten wc-matto, pussilakanat, tyynyliinat ja tabletit... Pelkään pahoin että astiaraidat kotiutuu vielä jossain vaiheessa... ;)



KUVAT: Kodin1 ja Netanttila.com

10 kommenttia:

  1. Tuo raidallinen tyynynpaallinen on ihana :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä...ja kun ne sohvatyynytkin puuttuu vielä... ;)

      Poista
  2. Samoja kippoja pyörittelin itsekin tänään käsissäni, tosi raikkaita ja kivoja! :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ajattelin itsekkin kun niitä katsoin... ;) Tänään miettisin jo tulevia käyttökohteita niille jos sellaiset ostaisi. ;)

      Poista
  3. Tosi kauniita nuo Annon tuotteet. Itsekkin olen niitä hypistellyt :) Klikkasin itseni sinun uudeksi lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä niin raikkaita ja tervetuloa lukemaan höpinöitäni! ;D

      Poista
  4. Noi raidalliset pussilakanat on IHANAT!! Oon monta kertaa niitä hypistellyt, mutta jättänyt kuitenkin kauppaan. Koska a) me ei tarvita uusia pussilakanoita ja b) minun täkkipeittoni on kuviollinen ja OKV Miia sanoi, että kangas on melko ohutta ja valkoisista raidoista kuultaa todennäköisesti kuvio läpi. Joten en siis halua ostaa uutta täkkiäkin :D

    Olipas aikamoisia järkiperusteita! Onkohan musta tullut vastuullinen rahankäyttäjä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pussilakanat ei ole tosiaan täälläkään listan ykkösenä, vanhojakin kun tosiaan löytyy... :) Aina voi kuitenkin onneksi haaveilla. ;)

      Poista
  5. Raita- ja pisarapurkki alkoi kyllä nyt kiinnostaa. Pitää mennä kodin1 sivuille katsomaan lisää. Periaatteessa olen purkeissa puukantta vastaan, mutta noissa se näyttää hyvältä.... apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkään en ole oikein puukannen ystäviä mutta kun näin nuo purkit Anttilassa niin kyllä jäivät niin kummittelemaan mieleen... pakko ne melkein on saada! ;D

      Poista