perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tyyny inspis... :)

Täällä taas! Viikko taas vierähtänyt ja pikaisesti käynyt koneella kääntymässä... Tämän illan pyhitänkin lemppari blogien uusien postauksien lukemiseen! Tänään oli postiluukkuun kolahtanut Novitan uusi lehti... Silmät osuivat kivoihin tyynyihin joita voisi jossain vaiheessa kokeilla, ihan kuvien värisiä en aatellut vaan... onko vaikea arvata... ;)

KUVA: Novita.fi
 Lanka olisi Novitan Huopanen ja sävyinä musta ja luonnonvalkoinen... 


Voisi kokeilla tehdä ensin yhden tyynyn ja jos se onnistuu ja siitä tulisi mieleinen niin voisi kutoa toisen tyynyn käänteisillä väreillä...  Vielä ei ole iskenyt kutomisbuumia mutta eiköhän se jossain vaiheessa syksyä iske... Reilu vuosi sitten vasta innostusin kutomaan jota ennen olin puikkoihin koskenut joskus yläasteella. Olen kutonut suht helppoja ohjeita kuten sisustustyynyjä, sukkia ja huiveja... :)

Iskeekö sinne syksyisin käsityöbuumia? ;)

Mutta hei viettäkäähän mukava viikonloppu!!!

6 kommenttia:

 1. Iltojen hämärtyessä iskee kyllä käsityöinnostus. Jotenkin sitä sitten käpertyy tekemään juttuja enemmän sisällä. Näin kesällä aika menee ulkona ja puutarhassa :)

  VastaaPoista
 2. Mullahan noi käsityöt on buumina ihan ympärivuotisesti. Just tässä vikkailen valkoista vilttiä tilkuista ja valmista pitäisi tulla ennen kylmiä syysiltoja.

  Minna / In The HouZe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kuullostaa hyvältä! Varmaan tulee kaunis viltti! :)

   Poista
 3. UUUH! Siis nyt kun aloit puhumaan niin TODELLAKIN iski!! MÄ en vaa tiedä MILLOIN sitä kerkiäs..ehkä talvella, kun kämppä suht.kunnossa ;)!!!

  Näytäthän sitten lopputuloksen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan koska se iskee... näytän kyllä jos siitä tulee oikean näköinen... ;D

   Poista