tiistai 4. kesäkuuta 2013

Käyttöä löytyisi!

Ei voi sanoa kuin HUH HELLETTÄ mutta nyt nautitaan näistä päivistä!!! Miettisin vähän viikonloppuna mille ihanuuksille löytyisi heti käyttöä jos sellaiset saisi...

KUVA: Stockmann


Loop naulakko on listan kärkipäässä, sille löytäisin paikan makuuhuoneesta. Vaatteille jotka ovat käytössä parhaillaan. Ennen naulakon hankkimista pitäisi kyllä uusia Dumbon raapimapuu koska naulakko tulisi sen paikalle ja vanhapuu on jo niin huonossa kunnossa että sitä ei näkyville laitettaisi. Uusi puu tulisikin sitten eteisen puolelle.

KUVA: Clas Ohlson
 Tätä Nyby koria suunnittelen olohuoneeseen, johon tulisi torkkupeittoja. Vielä ei korilla ole kiire mutta syksymmällä sitä voisin miettiä kun taas torkkupeitoille olisi enemmän tarvetta, näillä keleillä ei vilu tule puseroon! ;)

KUVA: Skandinavian Design Center

Ferm Livingin isompaa koria haaveilen kylpyhuoneeseen pyykeille. Kori olisi helppo siirtää tarvittaessa ja tuo ihana geometrinen kuvio ja värit!!! ;)

KUVA: Room21
String pocket hyllyä mietin joko makuuhuoneeseen tai wc:hen. Molemmissa löytyisi käyttöä tälle ihanuudelle.

KUVA: Stockmann
Kartellin Combonibili säilytyskaluste löytyisi tällä hetkellä eteisestä jos sellainen olisi... toivottavasti joku kaunis päivä sellaisen omistaisi. ;) Kun taas tuota ihanaa Stone jakkaraa suunnittelen sohvan eteen pieneksi laskutasoksi, tällä hetkellähän sohvan edusta on tyhjillään.

Lämpöistä tiistai-iltaa!!!

10 kommenttia:

 1. Mäkin voisin kotiuttaa noista kaikki :D Ihania on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Pitäisköhän laittaa lottoa vetämään... ;)

   Poista
 2. Onkohan ylläri, että mun listoilla vois olla samoja juttuja!!! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Kaikki myös mulla haaveena :D

  VastaaPoista
 4. Oih, ihanat unelmat! Mäkin haaveilen Hay:n naulakosta, olisin jo ostanutkin sen, mutta miehen mielestä se on kamala....MITEN JOKU VOI SANOA NIIN :D Mä en ymmärrä miehiä.

  VastaaPoista
 5. Mullakin melkein samoja haaveita:)
  Käyhän kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle haasta :)

  VastaaPoista