perjantai 3. toukokuuta 2013

Sulo Vilen iski... ;)

Halvalla kun sai... ja rakkaus muumimuki puuttuikin vielä, eihän sitä muuta syytä tarvinnut keksiä. ;) Eilen tosiaan kävimme ystäväni ja siskoni kanssa Ikeassa ja Kodin ykkösessä. Muumimukeja oli alle kympin niin pitihän tuo ihanuus sitten kotiuttaa Kodin ykkösestä!


Ikeastakaan ei ihan tyhjin käsin päässyt ulos... Malm-lipastohan oli se tärkein mitä olin hakemassa mutta sitä ei vielä kuvissa näy... on vielä paketin sisällä. Taitaa siellä sen verran osia löytyä etten sen kanssa yksin hermoja ala menettää.. ;) Muutama extempore ostoskin tarttui matkaan niinkuin melkein aina. Sohvan käsinojalle löytyi kiva laskutaso, joo... täällä valmistaudutaan Suomen peliin! ;) Muutama muukin juttu tarttui matkaan mutta niistä enemmän myöhemmin. Mukavaa ja jännittävää perjantaita!
Tsempataan Suomi voittoon!

14 kommenttia:

 1. Tilanne 1-0, peukut pystyyn :)
  Joko sait uuden kameran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2-1 ;) Viikon päästä lauantaina haen sen, on jo Helsingissä oottelemassa. ;)

   Poista
 2. Toi rakkaus-muki on ihana<3 Oi ja voi kumpa pian pääsisinkin ikeaan :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Kyllä siellä Ikeassa on välillä mukava käydä. :)

   Poista
 3. Mistä tuo laskutaso on? Oon ettiny sellasta pitkän aikaa joka kävis mihin vaan sohvaan.

  VastaaPoista
 4. Meillä on samanlainen laskutaso ja noiden hinnat osaavat olla todella korkeita, jos sattuu menemään ostoksille huonekaluliikkeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman. On tuo kyllä kätevä nyt kun Hayn pöytäkin on tällä erää sivupöytänä. :)

   Poista
 5. Hyvät shoppialut :) ikeasta ei koskaan kyllä pääse tyhjin käsin pois (vaikka lähtisi hakemaan vaan jotain tiettyä :D)aina tarttuu mukaan jotain muutakin.

  VastaaPoista
 6. Ikeasta ei tosiaan pääse tyhjin käsin IKINÄ pois! Mä oon ehkä kerran lähtenyt niin etten mitään sisustukseen liittyvää ostanut, mutta pitihän sitten se sipsipussi ostaa ;))) hihih!

  Nauti viinistä :))

  VastaaPoista