tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lähiaikojen ostoslistaa..

Tiistai-iltaa! Lauantaina tosiaan suti heilui eteisessä ja tulihan siitä paljon raikkaampi. Nyt alkaa jo silmäkin tottumaan siihen. Saatte kylläkin odotella kuvia vielä eteisestä koska sisustaminen on vielä ihan kesken. Lipasto ja matto puuttuvat vielä, matto on tilauksessa ja ensiviikolla pääsen Ikeaan eli Malmin saan sittenkin eteiseen. Siitä innostusinkin tekemään pientä kauppalistaa mitä tahtoisin kotiuttaa lähiaikoina, kaikille olisi todellista tarvetta! 

KUVA: IKEA

Neljän laatikon Malm- lipasto kotiutuu ensi viikolla.

KUVA: ROOM21


Vessaan olisi hankintalistalla Nomess Copenhagenin lokerikko päivittäin käytettävälle meikille. Olisivat helposti saatavilla eikä tarvitsisi koko meikkipussia tyhjentää.

KUVA: STOCKMANN

Keittiöön olisi ostoslistalla hedelmille kori ja tämä Alessin lankakori se tulisi olemaan! Tällä hetkellä hedelmät ovat milloin missäkin kulhossa tai pussissa. 

Kovin odottelen arvontavoittoa jo kotiutuvaksi eli ihan lähipäivinä arvonta laitetaan pystyyn joka tulee olemaan VAIN kirjautuneille lukijoille! Vink!!! ;)

15 kommenttia:

 1. Toi Alessin hedelmäkori on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Voisin kotiuttaa myöskin nuo kolme komistusta meille :) joten täytyy sanoa että erittäin hyvä ostoslista ;D

  VastaaPoista
 3. Toi lipasto on ihana, voisin ostaa tollaisne meillekin jos vaan olisi tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän ne uudet kalusteet aina tarvitsee! Itsellänikin saa laittaa vanhaa kalustetta pois jos haluaa uutta tilalle. ;)

   Poista
 4. Alessin hedelmäkoria olen itsekin monta kertaa ihaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itsekkin olen useamman vuoden jo haaveillut. :)

   Poista
 5. Alessi niin on munkin listalla!! Mieti , jos me voitettas lotossa ja päästäis yhdessä shoppailemaan :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee! Se on sovittu jos isompi potti pamahtaa tilille! ;)

   Poista
 6. Vink, vink, jos Nomess Copenhagenia halvempi ja suurempi kosmetiikan säilytyslaatikko kelpaa, suosittelen Ikean Godmorgonia. Toimii! :) http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60177473/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kelpaisi mutta kun on liian iso siihen tilaan mihin se tulisi.. just mittasin yksipäivä sen leveyden, olisin muuten ostanut sen ensi viikolla. :) Vähän harmitti!

   Poista
 7. Itselläkin on tuo Malm lipasto kahtena kappaleena olkkarissa ja se on kyl niin ihana tavarasyöppö.Ne laatikot on niin ihanan isot ja nyt oli tuotekehitystäkin tapahtunut, kun mukana tulee sellaset tuet pohjiin joita ei aiemmin ollutkaan. Vanha ruskea vastaavanlainen tuettiin itse kulmaraudoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo se otti itsellänikin silmiin kun kasattiin se. Todellakin on tavarasyöppö! Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa! ;)

   Poista