torstai 18. huhtikuuta 2013

Jos haluat talon parhaan paikan...

Luota kissan vaistoon...


Ajattelin esitellä nyt minun lempparipaikat. Mami monesti sanoo että me tarvittaisiin leveämpi sohva, nukun kuulemma välillä sohvalla vain puolittain ja takatassut on kuulemma sohvan ulkopuolella. Kerran muistan kun heräsin yhtäkkiä ja olinkin lattialla, olin kuulemma nukkunut juuri noin ja kylkeähän piti vaihtaa välillä ja HUPS! Mami kertoi että ilmeeni oli ollut vähän pöllämystyneen näköinen. ;)


Sänky, kuinka ihanaa siellä onkin vetää hirsiä kun voi nukkua miten päin vain ilman putoamisen pelkoa...
Välillä on mukava pujahtaa päiväpeiton alle nukkumaan ja mami kertookin aina että jollen ole eteisessä vastassa mamia kun hän tulee kotiin jostain niin kuulemma minut löytää aina silloin peiton alta. Ja päivä kun lakanoita vaihdetaan... voi autuus kun on ihana mennä nukkumaan sinne tuplapeittojen alle ja siellä uni maistuukin sitten useamman tunnin. 


Ja viimeisenä esittelen tietenkin tämän ihanan Chiara maton... Tässä on niiiiiiiiiiiin ihana köllötellä pitkin pituutta mutta matolla en kyllä koskaan nuku. Kuvassa olenkin näköjään vähän skarpimpana kuin edellisissä kuvissa. Yksi päivä vähän jännitin mitä mami meinaa kun olin puklannut matolle karvapalleron mutta eipä sieltä huutia tullut... tahrakin lähti kuulemma tosi hyvin matosta pesuaineella.

Mitäs lempipaikkoja sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy näiltä karvasimmilta kavereilta? ;D
 
 

10 kommenttia:

 1. Ihana <3 <3 Tarttee pistää mieleen, josko vaikka ADHD ja V kertois joskus omista lempipaikoistaan ;D

  VastaaPoista
 2. Meidän haukku pitää talon tapahtumia silmällä eteisestä, portaikon alta, jossa sillä oma peti. Alinta porrasta on kätevä käyttää tyynynä :D
  Toinen mieluinen paikka on keittiön pöydän alla... Sinne kun voi tipahdella mitä milloinkin, ja silloin pitää olla skarppina, jottei kukaan huomaa tapahtunutta.
  Aikoinaan meillä oli oranssi iso kollikissa joka tykkäsi nukkua lavuaareissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä että joku seuraa talon tapahtumia! ;) Pöydän alla on hyvä olla skarppina. Dumbokin käy joskus lavuaarissa mutta ei siellä kauan viihdytä. :)

   Poista
 3. Meidän kisu-kis-kis tykkää nukkua isolla rahilla olevalla Pentikin poropeitolla ja sängyllämme. Juurikin kun vaihdan lakanoita niin on mukava pujahtaa kehräämään ja nukahtaa sitten sinne. Lakanoidne vaihto saattaa aina hieman kestää...:D <3 Ihanan postauksen olit tehnyt, lisää tällaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;) On se kyllä kummaa kun ne siellä peiton alla voivat nukkua tunteja... =)

   Poista
 4. Ihana kisuli! Hauska postaus, oli mukava lukea tätä! :))

  VastaaPoista